Ajándék

Áldozz időt a lazításra a karácsonyi pörgés közben is!

Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, hogy kicsit stresszesebb vagy az ünnepek előtt. Ilyenkor általában a munkában is több a feladat, és olykor az ünnepi készülődés is feszültséget okoz.

Ha ezen változtatnál kicsit, még az ünnepek alatt iktass be egy wellness napot! Már önmagában egy gyógyfürdőzés is segíthet. Hiszen a meleg víz ellazítja a feszült izmokat, nyugtat és oldja a stresszt. De az igazi ellazulásra akkor számíthatunk, ha még szaunázunk és/vagy masszíroztatunk is. Ez utóbbiból kérhetünk direkt stresszoldó masszázst. Egy ilyen fél órás kezelés valószínűleg elegendő lehet ahhoz, hogy megerősödve folytassuk a karácsonyi készülődést.

De hogyan szakítsunk minderre időt, amikor a hétvégék az ajándékok keresgéléséről szólnak?


Ha Sárvár közelében élsz, van lehetőséged például esti fürdőzésre menni. Négy és hét óra után kedvezményes jegy váltható. Kérhetünk szaunázós és “csak” fürdőzős jegyet is.

De ha már a feszültség oldásánál tartunk: ha fürdőzni mész, az úszást se hagyd ki! Nagyon jól átmozgat, a sport pedig feltölt, így újra energikusabb leszel. Sárváron az úszómedencét az alap fürdőbelépővel használhatod.

Ja, és van egy tippünk. Ha az ünnepek előtt mondjuk hétvégén jönnél Sárvárra, az adventi vásárra is nézz ki! Kösd össze a szabadtéri programot egy jó kis fürdőzéssel! Így biztosan elillan a feszültség.

Várunk Sárváron.