Ajándék

Három wellness szolgáltatás, amik igazi élménnyé teszik a lazítást

Mutatunk három wellness szolgáltatást, amikről sokan tudják, hogy léteznek és hasznosak is, de valamiért mégis ritkábban veszik igénybe azokat.

  1. Az egyik ilyen a sókamrás vagy sóbarlang kezelés. Miért ne próbálnánk ki, ha remekül tisztítja a tüdőt, az orrüreget, a légutakat, és beindítja a nyálkahártya védekező reakcióját is. Ezáltal ellenállóbbá tesz a betegségekkel, a fertőzésekkel szemben is.

Ami ősszel különösen fontos lehet. Sóbarlang, sókamra számos sárvári szállodában található. De a fürdőben is van lehetőségünk sós levegővel kezelni magunkat. És csak pár száz forintba kerül.

  1. A második a szauna. Egészen pontosan a szauna szeánszok. Szaunázni már csak-csak betérünk, ha wellnesselni megyünk. Viszont a felöntésektől a többség azért még távol tartja magát. Pedig óriási élmény mondjuk egy mézes szeánsz. Vagy egy jeges felöntést.

Hidd el, a szaunamesterek tudják, hogyan tegyék élménnyé az “izzadást”. Próbáld ki, ha wellnesselni mész!

  1. És állj be egy közös aquajogging, aquabike edzésre is! Ezek többnyire ingyenes szolgáltatások. Ráadásul azok is űzhetik ezeket a sportokat, akiknek a szárazföldön nehezükre esik aktívabb mozgást végezni. Erről nemrég írtunk itt.

A vízigimnasztika tehát nagyon jól átmozgat, erősít és kellemesen elfáraszt. De van még egy óriási előnye: meghozza a hangulatot. A csoportban végzett sport mindig nagyon bulis…

Szóval érdemes ránézni a fitnesz órarendre is, ha valamelyik fürdőben lazítasz.

A sárvári wellnessfürdőét itt éred el. A szaunavilágról itt olvashatsz, a sókamráról pedig itt találsz infót.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Élmény

Gyakran fáj a fejed? Ezek is okozhatják, és így kezelheted – A wellness segíthet

Egy fejfájásnak számos oka lehet, így sok esetben nehézkes a meghatározásuk. Szerencsére a fejfájások mögött ritkábban húzódik meg komolyabb egészségügyi panasz, így az esetek többségében egy wellness-szel is kezelhető a fejfájás.

Olvass tovább