Ajándék

A hét titkos ajánlata: kedvezményes pihenés a nagyiknak Sárváron

Örömteli a nyár az unokákkal, de utána a nagyikra is ráfér a pihenés – írja a sárvári Danubius Hotel a Facebook oldalán. Ezért a szállodában szeptemberben és októberben a Nagyi Klub Napok keretében egy kis feltöltődésre várják a vendégeiket. De mit is jelent ez pontosan?

Aktív pihenést – röviden. Családias hangulattal, kulináris élményekkel és ráérős pihenéssel megkomponált Nagyi Klub Napokat – kicsit bővebben.

De egészen pontosan:

  • 4 vagy 5 éjszakás tartózkodást bővített félpanziós ellátással
  • Naponta kávét és süteményt az eszpresszóban
  • termál- és élményfürdő, szauna világ, csoportos gimnasztika programokat: reggeli tornát, vízi tornát, Wai Tan Kung-ot, nordic walking-ot,
  • vezetett sétát az arborétumban, sétát a tavakhoz

Plusz azok, akik felmutatják a nyugdíjas igazolványukat, 15 százalék kedvezmény kapnak a hotel gyógy- és wellness masszázsainak, kezeléseinek árából.

Az őszi időpontok:

  • szeptember 10-15. között (vasárnaptól péntekig)
  • október 1-6. között (vasárnaptól péntekig)

 

Az árak pedig itt.

Szerelem

Te kipróbálnád ezeket a romantikus ajánlatokat?

Míg a nyár a családi nyaralásról szól, addig az ősz inkább a romantikus wellness időszaka. Ilyenkor valahogy az átlagnál jobban vágyunk arra, hogy a kedvesünkkel pár napra elutazzunk valahová. Ebben talán a szállodák kínálata is közrejátszik. Ki tudna ugyanis visszautasítani egy közös pezsgőfürdőzést, egy romantikus vacsorát, egy lovaskocsikázást vagy egy kellemes szaunázást? Valószínűleg kevesen. De mit kínálnak pontosan a sárvári szállodák?

Olvass tovább
Kaland

Pattanj e-bike-ra a wellness hétvége alatt Sárváron!

Aki Sárvárra jön, valószínűleg kíváncsi a városban és a környéken lévő látnivalókra. Ezek felfedezésére eddig gyalogolva, nordic walkingozva és hagyományos kerékpáron volt lehetőség. Egy TDM-fejlesztésnek köszönhetően ezentúl viszont már elektromos bringákon is bejárhatjuk a várost. Sőt, bátran merészkedhetünk távolabb is.

Olvass tovább