Ajándék

“A hét titkos ajánlata” – A Spirit hotelben ilyen kedvezményt kínálnak

A Spirit Hotelben akár már májusban elkezdhetjük a nyarat. Ráadásul minderre egy kedvezményes csomagot is kínálnak az öt csillagos luxus szállodában.

Három éjszaka után egy éjszaka ajándék. Az ajánlatban prémium szoba, reggeli és vacsora, korlátlan wellness- és fürdőrészleg használat szerepel. Bármikor és bármennyit használhatjuk a szaunát és a fitnesztermet is. Plusz a napi sportprogramokon is korlátlan a részvételi lehetőség. Az akció május 7-étől június 1-jéig érvényes. A csomag ára pedig egy főnek négy éjszakára 119 ezer 400 forinttól indul. De ha időben döntesz az utazásról, plusz árengedményt is kapsz. Ha ugyanis 20 nappal az érkezés előtt foglalsz, 5 százalék kedvezmény is jár. Részletek a Spirit hotel honlapján.

Élmény

A wellness alatt se felejtsd el az énidődet!

Miért olyan fontos, hogy a wellness hétvége alatt szaunázunk egyet vagy befeküdjünk egy masszázsra? Mert megérdemeljük az énidőt. Kevesen gondolnak bele abba – főleg az anyukák -, hogy a wellness hétvége éppúgy szól róluk, mint a családról. Vagyis ha csak a “csapat” igényeit nézzük, mi nem tudunk eléggé feltöltődni, és az élmény sem lesz teljes, ami hosszú távon negatív hatással lehet ránk és a családi kapcsolatainkra is. Az énidőre tehát nagy szükség van.

Olvass tovább
Szerelem

Továbbra is a világ legjobb luxusmárkái között a sárvári Spirit Hotel

A Spirit Hotelt továbbra is a világ legjobb luxusmárkái között tartják számon. A sárvári szálloda harmadszor is elnyerte a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards díját, a ’Signum Virtutis’-t. A szálloda egyébként két kategóriában is megkapta a legmagasabb kitüntetést.

Olvass tovább