Ajándék

“A hét titkos ajánlata” – A Spirit hotelben ilyen kedvezményt kínálnak

A Spirit Hotelben akár már májusban elkezdhetjük a nyarat. Ráadásul minderre egy kedvezményes csomagot is kínálnak az öt csillagos luxus szállodában.

Három éjszaka után egy éjszaka ajándék. Az ajánlatban prémium szoba, reggeli és vacsora, korlátlan wellness- és fürdőrészleg használat szerepel. Bármikor és bármennyit használhatjuk a szaunát és a fitnesztermet is. Plusz a napi sportprogramokon is korlátlan a részvételi lehetőség. Az akció május 7-étől június 1-jéig érvényes. A csomag ára pedig egy főnek négy éjszakára 119 ezer 400 forinttól indul. De ha időben döntesz az utazásról, plusz árengedményt is kapsz. Ha ugyanis 20 nappal az érkezés előtt foglalsz, 5 százalék kedvezmény is jár. Részletek a Spirit hotel honlapján.

Utazás

Élményre vágyunk a wellness hétvége alatt is

A wellness hétvége, az akciós csomagok és a hosszú hétvége a legnépszerűbb őszi kereső szavak a populáris szálláskereső oldalakon. A szallas.hu legújabb felmérésből legalábbis ez derült ki. Sok más egyéb utazási szokás mellett.

Olvass tovább
Ajándék

A hét “titkos ajánlata” – Őszi Relax Napok a VitalMed-ben

Mutatjuk, mit kínál az őszre a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szállodája. Elöljáróban csak annyit: korlátlan wellnesst tartalmaz a csomag.

Olvass tovább