Ajándék

“A hét titkos ajánlata(i) – Pünkösdi csomagokat mutatunk ezúttal

Kivételes módon az eheti “titkos ajánlatunk” nem egy akciót tartalmaz, hanem összesen nyolcat. A Sarvar.hu oldalon lévő pünkösdi csomagokat felsoroló bejegyzésben ugyanis ennyi szálláslehetőség közül lehet választani. Az összesítésben találni több exkluzív hotel és apartman ajánlatot.

De egészen egyszerű és meglehetősen jó árú lehetőségek közül is lehet választani. Van olyan szállás, ahol egy főnek négy napra nagyjából 11 ezer forintba kerül a szállás… Ha átklikkelsz a pünkösdi ajánlatokhoz, láthatsz olyan csomagokat is, amikhez fürdőbelépő is jár, továbbá olyan lehetőségeket is, amikhez ingyenes szállodai wellness tartozik. Szerintünk érdemes ránézni a lehetőségekre. Indítsd a nyarat sárvári lazítással!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább