Ajándék

Sóterápia a wellness közben – Mindenkinek jót tehet, de különösen az allergiásoknak ajánlott

A tavasz már megérkezett, bármennyire is szeszélyes az időjárás. A virágok kinyíltak és pollenből is egyre több száll a levegőben, ami az allergiások életét bizony meglehetősen megnehezíti. Már, ha nem kezelik a tüneteket rendszeresen sóterápiával. Merthogy a sóbarlang kezelések egyebek mellett az allergiás tünetek enyhítésére is alkalmasak.

er_p1030518_r

De az asztma és egyéb tüdőproblémák, a légutakban kialakult gyulladások is kezelhetők vele. A belégzett só továbbá nyákoldó hatású is, ugyanakkor védi a szervezetet az elsavasodástól, de összességében az immunrendszert is erősíti és a bőrt is puhábbá, szebbé teszi.

Ugyanakkor megelőzésre is kiváló!

Ezért, ha wellnesselni megyünk, legalább egy alkalommal iktassunk be egy sóterápiás kezelést is. Egy kis tüdőtisztítás ugyanis mindenkire ráfér. Nem beszélve arról, hogy lelki értelemben sem rossz, ha “veszünk egy-két nagy levegőt”.

Ha ezt Sárváron tennéd meg, a gyógy- és wellnessfürdőben van erre lehetőséged, de több szállodában is lazíthatunk sószobában. A Danubius Hotelben és a Hotel Bassiana-ban, a Hotel Viktóriában, valamint a Spirit Hotelben is adott erre a lehetőség.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább