Ajándék

Sóterápia a wellness közben – Mindenkinek jót tehet, de különösen az allergiásoknak ajánlott

A tavasz már megérkezett, bármennyire is szeszélyes az időjárás. A virágok kinyíltak és pollenből is egyre több száll a levegőben, ami az allergiások életét bizony meglehetősen megnehezíti. Már, ha nem kezelik a tüneteket rendszeresen sóterápiával. Merthogy a sóbarlang kezelések egyebek mellett az allergiás tünetek enyhítésére is alkalmasak.

er_p1030518_r

De az asztma és egyéb tüdőproblémák, a légutakban kialakult gyulladások is kezelhetők vele. A belégzett só továbbá nyákoldó hatású is, ugyanakkor védi a szervezetet az elsavasodástól, de összességében az immunrendszert is erősíti és a bőrt is puhábbá, szebbé teszi.

Ugyanakkor megelőzésre is kiváló!

Ezért, ha wellnesselni megyünk, legalább egy alkalommal iktassunk be egy sóterápiás kezelést is. Egy kis tüdőtisztítás ugyanis mindenkire ráfér. Nem beszélve arról, hogy lelki értelemben sem rossz, ha “veszünk egy-két nagy levegőt”.

Ha ezt Sárváron tennéd meg, a gyógy- és wellnessfürdőben van erre lehetőséged, de több szállodában is lazíthatunk sószobában. A Danubius Hotelben és a Hotel Bassiana-ban, a Hotel Viktóriában, valamint a Spirit Hotelben is adott erre a lehetőség.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább