Ajándék

Újabb fejlesztések a sárvári fürdőben

Komoly fejlesztéseket terveznek a sárvári fürdőben. Egyebek mellett erről is beszélt Vancsura Miklós, a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő igazgatója a Sárvári Televízió műsorában.

Elmondta: a tavalyi 160 millió forintos fejlesztés után idén újabb beruházások kezdődtek. A műsorban elhangzott, hogy lebontották a rossz állapotú Kinizsi éttermet, ezzel tágasabb lett a strand rész. Ugyanakkor a gyermekmedencéből két ütemben interaktív vízi játszóteret hoznak létre. Ez lesz a Sárkányvár. Ennek az első ütemét már átadták, a második ütem pedig jövőre készül el. És ez még mindig nem minden. A tervek között szerepel, hogy modernizálják a 2002-ben átadott fürdőrészleget, új burkolatot kap az élménymedence és az öltözők is megújulnak. De gépészeti fejlesztésekre is sor kerül hamarosan.

Hangzott el mindez az alább mellékelt videóban.

Ide kapcsolódik:

A strand részen található tavaly átadott óriáscsúszdákról itt írtunk.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább