Ajándék

Van egy nagyon jó tippünk, ha karácsonyi ajándékot keresel

Hamar elment az év: a nyakunkon az advent, nemsokára itt a Mikulás, másfél hónap, és karácsony, majd kezdődik 2018. Szóval nem árt megtervezni az év végi lazítást, és az ajándékokról is ideje gondolkodni. Mi most mindkettőhöz adunk tippet.

A sárvári fürdőben ugyanis december 8-án Mikulás after party lesz. Ez egy éjszakai fürdőzős program. Ami talán segít kicsit lazítani és felkészülni lelkileg az év végi rohanásra. De nem csak ekkor lesz éjszakai fürdőzés Sárváron. Ahogy minden évben, idén is tartanak szilveszteri medencepartit a fürdőben. De ne szaladjunk ennyire előre. A két program között ugyanis lesz még egy karácsony is. Az ünnepre pedig nem árt ajándékkal készülni. Ami szerintünk manapság nem egyszerű dolog. Ezért egy tipp valószínűleg mindenkinek jól jön. Ez az ötlet pedig egy ajándék fürdőbelépő a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőbe. Bár tudjuk, hogy ez így önmagában még nem túl egyedi, viszont ha azt nézzük, hogy most 10 százalékkal olcsóbban veheted meg az utalványt, máris sokkal szimpatikusabb az ötlet. A kuponkód: karácsony. Szóval nem árt sietni, és a vásárlást online intézni! Így a boltokat sem kell járnod az ajándékért. Persze az is kellemes program, ha az ajándékot fürdőzéssel egybekötve, személyesen vásárolod meg a fürdő recepcióján …. Minden fontos tudnivalót itt találsz az utalványról.

Élmény

Mennyiből hozható ki egy egy napos téli wellness?

Sok helyen olvashatjuk, hogy télen milyen jó a wellness. Ami így is van… Csak arról nem ír senki, hogy mindez mennyibe kerül mondjuk egy családnak. Mi most megtesszük.

Olvass tovább
Emlék

Arra koncentrálj, miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem!

Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

Olvass tovább