Kaland

Aktív programlehetőségek a Sárvárra érkezőknek

Összegyűjtöttünk Nektek pár sárvári programlehetőséget. Olyanokat, amikkel talán nem is számoltok, amikor hozzánk jöttök kikapcsolódni – pedig érdemes.

Olvass tovább
Emlék

Ha pihenni jössz Sárvárra, ezeket az aktív programokat is próbáld ki!

Szerintünk egy nyaralás, egy hét végi kikapcsolódás akkor az igaz, ha a wellness mellett a jó étkezésekre és az aktív programokra is jut idő és alkalom. A sárvári wellness lehetőségeket sokan ismeritek, a fürdő országos szinten is nagyon népszerű. De fontos kiemelni, hogy már nem csak kizárólag a fürdő miatt érdemes Sárvárra jönni. Az évek során ugyanis rengeteg természet közeli aktivitási lehetőséggel bővült az itteni kínálat. Érdemes ezekkel is számolni, ha egy igazi, feltöltődős, kikapcsolódós helyet keresünk.

Olvass tovább
Élmény

Fürdő, állatsimogató és tavaszodó város – ilyen témájú képeket posztoltatok mostanában a #Sárvár hashtag alatt

Megnéztük, mi a helyzet mostanában az Instagramon. Úgy tűnik, a jó idővel együtt növekedett a Sárvár hashtaggel ellátott posztok száma is. Volt, aki a tavaszodó várost örökítette meg, más a fürdő félfedett medencéjében megtartott vízi aerobikról posztolt, de olyan is akadt, aki egy a vadkerti látogatásáról töltött fel egy-két állatsimogatós fotót. Mi most mutatjuk ezt a hármat, de ha kíváncsi vagy a többi sárvári Instagram fotóra, itt megnézheted.

Olvass tovább
Kaland

Azt tudtad-e, hogy Sárváron állatsimogató is van?

Sárváron a Vadkert Majorban a megszokottól kicsit eltérő módon, kicsit természetközelibb élmények megtapasztalására is lehetőség kínálkozik. A majornak ugyanis saját állatsimogató helye is van.

Olvass tovább