Utazás

Ennyiért Sárváron is lehet wellnesselni

Ha wellness hétvégére megyünk, átlagosan 44-45 ezer forintért foglalunk szállást. De vajon Sárváron milyen csomagokat találunk ekkora összegért?

Olvass tovább
Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Utazás

Nyolc napra utazunk el – és ennyit költünk a nyaralásra

Te mennyit szánsz a nyaralásra? A Budapest Bank felmérésben résztvevők válaszai alapján a többség 147 ezer forintot. Egy éjszakára pedig fejenként 8 ezer 200 forintot szánnak – olvasható. De más is kiderült a felmérésből.

Olvass tovább
Élmény

Így lesz olcsóbb a masszázs és a szaunavilág belépő, és még ajándék is jár

Szokták mondani, hogy a wellness csak akkor igazán hatékony, ha a gyógyvizes lazítás mellett más kényeztető szolgáltatásokat is igénybe veszünk. Igen ám, de erre nem mindenki tud áldozni. Tény, hogy plusz masszázs vagy szaunázós jegyet váltani nem olcsó… Viszont ha csomagban vásárolunk, máris jobb a helyzet.

Olvass tovább
Kaland

Itt a tavasz! – Egyre gyönyörűbb a sárvári arborétum is

Nem csak abból érezhető a tavasz kezdete, hogy az első áprilisi hétvégén már 25 fok volt, hanem abból is, hogy a fák szinte napok alatt kivirágoztak, kizöldültek. Így van ez a sárvári arborétumban is, ahol napról napra újabb “csodákkal” találkozhatunk, ahogy folyamatosan éled a természet.

Olvass tovább
Utazás

Fürdőbelépő a szállás mellé

Ha fürdővárosba megyünk nyaralni vagy wellnesselni, legszívesebben olyan szállodát, apartmant választunk, ahol saját medencékben lazíthatunk vagy fürdőbelépő is jár a szoba mellé. Ezt a sárvári szállásadók is tudják, így a többség legalább egy alkalomra szóló fürdőbelépőt kínál a foglalás mellé. De mennyit kell fizetnünk akkor, ha már csak olyan szállást találunk, ahol nem jár a fürdőbelépő?

Olvass tovább
Utazás

Mennyit költünk utazásra, és mennyiből lehet eltölteni egy wellness hétvégét mondjuk Sárváron?

A szallas.hu közölt néhány adatot a turizmus tavalyi eredményeit illetően. Kiderült, hogy 2015-höz képest 10 százalék feletti volt a forgalom bővülése. És azt is megtudtuk, hogy a belföldi foglalások közel háromnegyede 50 ezer forint alatti, míg 20 százalékuk 50-100 ezer forint közötti volt.

Olvass tovább
Utazás

Szállás 2 ezer 230 forinttól?

Sárvári szállás már 2 ezer 230 forinttól. Igen, jól látod, valóban lehet ennyiért eltölteni itt egy éjszakát. Ráadásul igen jó helyen. Megnéztük a magán szállásadók kínálatát.

Olvass tovább
Utazás

Ennyibe kerülnek a sárvári szállások a nyáron

Ha nyaralni megyünk, nagyon sokat számít, hogy mennyibe kerül a szállásunk. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ezzel ne törődjenek. Gyakran ezért az úti cél kiválasztásakor az a döntő, hogy az általunk meghatározott pénzügyi kerethez képest mennyibe kerül a szállás. Mi most segítségként megnéztük, hogy a sárvári szállásadók mit kínálnak az árak vonatkozásában. Ehhez pedig a Trivago két ágyas szobákra vonatkozó adatait vettük alapul.

Olvass tovább
Kaland

Jön a tavasz!!! – A hóvirágok már megjelentek az arborétumban

Úgy tűnik, már alakul a tavasz. A hóvirágok legalábbis megjelentek a sárvári arborétumban. Amiről a Danubius Health Spa Resort Sárvár posztolt is néhány fotót a Facebook oldalán. Úgyhogy ha Sárváron jársz, tegyél egy jó sétát a “zöldben”. Csodálatos növényeket, “ezer éves” fákat találsz az arborétumban. Amiket egyébként érdemes megölelni is. Hogy miért? Itt elolvashatod.

Olvass tovább
Utazás

Sárvár a legnépszerűbb fürdővárosok között

Sokan választják az októberi hosszú hétvégén a fürdővárosokat, köztük Sárvárt. Várhatóan több hotel is telt házzal üzemel ezúttal is. A vasi fürdőváros ugyanis a 10 legkeresettebb úti cél között szerepel.

Olvass tovább