Élmény

Az októberi hosszú hétvége első napjára inkább wellnesst tervezz, 23-án viszont mehetnek a kinti programok

Egyre fogynak a sárvári szállodák szabad szobái az október 23-ai hosszú hétvégére. Ami nem csoda, hiszen régóta nem volt már ilyen, több napos ünnepi hétvége. Másrészt Sárváron rossz idő esetén sem unatkozunk. Hiszen itt található Magyarország egyik TOP fürdője, ami fedett gyógyfürdővel és wellness részleggel is rendelkezik. De nézzük, milyen időjárásra számíthatunk pontosan.

Sárváron október második felére 15-16 fokos hőmérséklettel kell kalkulálni. Az eső valószínűsége 20-a körül nagyobb, a többi napon legfeljebb egy-két felhővel kell számolni. Október 23-ára például teljesen kellemes időt ígérnek. Így ez a nap biztosan alkalmas lesz arra, hogy kinti programokon is részt vegyünk. Viszont ha a teljes hosszú hétvégét nézzük, 21-ére és 22-ére is inkább benti wellnesst célszerű tervezni. Bár szombatra már csak kevés esőt ígér az Accuweather. Ezért ha tehetjük, az egész napos lazítást inkább 23-ára időzítsük.

Innentől jó idő lesz

A folytatásban, az őszi szünetben nem valószínű eső. Sőt, mi több, az Accuweather szerint kifejezetten napsütéses napokra is lehet számítani.

Ha kíváncsi lennél a részletekre, itt megnézheted a teljes előrejelzést. Itt pedig a sárvári lehetőségeket veheted sorra.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább