Élmény

Az őszi wellness “kötelező” része a sószobás kezelés

 

Az immunrendszer erősítése az őszi időszakban rendkívül fontos. Ezt sokan tudjuk, és teszünk is érte. Ennek ellenére sajnos mégis előfordul, hogy valamilyen betegség – jellemzően légúti probléma – megtalál minket, és próbál ledönteni a lábunkról. Ilyenkor érdemes lehet elmenni egy sószobás kezelésre.

Ugyanis ezzel a természetes módszerrel még időben elcsíphető a komolyabb légúti megbetegedés. Mivel a só tisztítja a tüdőt és a légutakat, így segít gyorsan megszabadulni az ott megtelepedő baktériumoktól is. Akár már egy kezelés is segíthet. De megelőzésként is ajánljuk a sószobás kúrát. Hiszen mint írtuk, a belégzett sós levegő megtisztítja a tüdőt, a légutakat, ezáltal “kisöpör” minden, nem oda való dolgot. Így ellenállóbbá tesz minket az ősszel, télen gyakoribb légúti megbetegedésekkel szemben.

Nemzetközi kutatások is megállapították, hogy a sószobás kezelésekkel a felnőtteknél 88-90 százalékban, a gyermekeknél 90-96 százalékban értek el jelentős javulást a légúti betegségben szenvedőknél.

Ennek okán javasoljuk: ha gyógyfürdőben jár, wellnesselni megy, ne szalassza el a lehetőséget: élvezze ki a himalájai só jótékony hatásait! Sárváron, a fürdőben ezt most egy teljesen felújított sószobában teheti meg.

És ha már itt jár, egy egészségmegőrző, immunerősítő őszi szaunázásra is várjuk.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább