Élmény

Gyógyvíz vagy élményfürdő?

Nem biztos, hogy kell választani, ahogy az sem, hogy feltétlenül elkülönülnek egymástól ezek a szolgáltatások. Legalábbis Sárváron. Itt ugyanis a gyógyvizes feltöltődés nem csak a vízben üldögélésről szól. Számos élményelem kapcsolódik az ilyen típusú fürdőzéshez.

Gondoljunk csak a gyógyvizes pezsgőfürdőre, ahol nem csak a víz gyógyít, hanem vízsugarak is ezt teszik. A hő ellazít, miközben a buborékok kellemesen masszírozzák az izmokat. De élmény az is, ha a kinti medencében elterülve a gyógyvíz gőzébe burkolózva pihenünk egy nagyot. Ahogy az is, ha a vízben üldögélve egy sakk partit is lejátszunk. Az egyik gyógyvizes medencében ugyanis sakktábla is található. És ez csak a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő kínálata. Gyógyvizes feltöltődésre a Danubius Hotelben és Spirit Hotelben is van lehetőség Sárváron. Ahol szintén nem csak szimpla üldögélési lehetőség várja a vendégeket, hanem valódi gyógyfürdős élmények.

 

Hogy pontosan mire gondolunk, azt itt és itt tudhatod meg. Klikk!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább