Élmény

Ha ősszel is szívesen lazítanál a kinti termálvizes medencében…

Attól még, hogy vége a nyárnak és jönnek a hűvösebb nappalok, nem kell lemondani a kinti fürdőzésről. Legalábbis Sárváron… Itt ugyanis több hotelben is kínálkozik lehetőség arra, hogy szabadtéri termálvizes medencében lazítsunk.

Ezekben üldögélve pedig akár az ősz kellemesen simogató napsugarait is élvezhetjük. Ilyen szálloda Sárváron a Spirit Hotel és a Danubius Hotel. Mindkettőben saját kútból nyerik a vizet, szóval nem csak nappal, hanem a hűvösebb reggeleken és estéken is élvezhetjük a kellemesen forró víz lazító tulajdonságát.

mg_6883-720x340

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról se, hogy a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő is rendelkezik két, télen-nyáron üzemelő kinti medencével is. Ezeket a belső termálfürdőből kiúszva közelíthetjük meg. A hőfokokat tekintve az egyikben 32-34 fokos a víz, míg a másik, gyógyvizes medencében 36 fokos.

Vagyis mindkettő alkalmas arra, hogy akár egy őszi wellness alkalmával ezekben úszkálva vagy éppen üldögélve lazítsunk. Persze hozzá kell tennünk, hogy rossz idő esetén sem kell lemondani a fürdőzés élményéről. A sárvári fürdőben rengeteg a beltéri medence, és a két említett hotelben is hasonló a helyzet. Termálvizes és élményelemekkel ellátott medencék is találhatók ezekben a szállodákban.

Melyiket próbálnád ki? Klikk, a neked szimpatikus hotel nevére!

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább