Élmény

Ha ősz, akkor wellness, ha wellness, akkor szaunázás

Egyetértetek? Szerintünk a szaunázás az egyik legjobb módja a lazításnak. Ilyenkor megnyugszik a test és az elme is. Elillan minden hétköznapi probléma, és távozik belőlünk a felgyülemlett feszültség. Ezt szerencsére egyre többen meg is tapasztaljátok, vagyis nem véletlen az sem, hogy ha wellness hétvégére indulunk, többnyire saját szaunával rendelkező szállodát keresünk. Mutatjuk, Sárváron milyen hotelek közül választhatsz.

Meglehetősen extra szaunavilággal rendelkezik a Spirit Hotel és igencsak komoly wellness élményt tartogat a Hotel Bassiana szaunás wellness részlege is. Ugyanakkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Danubius Health Spa Resortot sem. Itt ugyanis 140 négyzetméteres a szaunavilág. Ahol finn szaunában, infraszaunában, aromakabinban és gőzfürdőben is lazíthatunk.

Szaunázásra a Hotel Viktóriában és a Harmónia Termal Hotelben is nyílik lehetőségünk Sárváron. Továbbá a fürdő közvetlen szomszédságában lévő hoteleket is meg kell említenünk. Ugyanis ha ezekben a szállodákban foglalunk szobát, a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szaunavilágába is szabad belépést kapunk. A két hotel: a VitalMed és a Park Inn.

Plusz érdemes ránézni a Vadkert Major wellness kínálatára is. Itt külön szaunaház várja a vendégeket. A borítóképen ezt láthatjátok. Jól néz ki, igaz?

Ha tehát őszi wellnessre indulsz és szaunával rendelkező szállodát keresel, érdemes átnézned a fenti hotelek ajánlatait. A részletekért klikk a Neked szimpatikus hotel nevére.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább