Élmény

Így étkezz a wellness alatt!

Ha szállodában szállunk meg, a foglalásunk mellé általában jár a reggeli. Ami legtöbbször svédasztalos. Szóval azt és annyit eszünk, ami és amennyi jól esik. Vagyis könnyedén gyűjthetünk energiát a napi programokhoz. De mivel tele hassal nem tanácsos se gyógyfürdőzni, se szaunázni, így reggeli után célszerű valamilyen szabadtéri, “félaktív” programra indulni.

Mondjuk egy jó kis séta vagy egy nordic walking ideális lehet. Sárváron kiváló terep ehhez a sárvári arborétum. De ugyanúgy remek választás a Nádasdy-vár is. Persze nem nordic walkingozáshoz, hanem ahhoz, hogy megnézzük a Nádasdy Ferenc Múzeum egyedülálló tárlatait. A délelőtti program után jöhet a fürdőzés. Természetesen egy kis úszással, csúszdázással, pezsgőfürdőzéssel és gyógyfürdős lazítással egybekötve. Amit aztán egy levezető szaunázás, masszázs követhet. Közben lehetőleg úgy fogyasszunk ételt, hogy az ne telítsen el minket. Hiszen ugyanaz érvényes az ebédnél, mint a reggelinél. Este, a napi wellness után viszont  jöhet egy kiadós vacsora valamelyik helyi étteremben, amit aztán követhet egy kellemes városnéző séta. A Nádasdy-vár éjszakai fényben is gyönyörű, ezt érdemes megnézni.

Ha pedig éttermet keresel, ide kattints! Modern és hagyományos ételeket kínáló helyek közül is választhatsz. Például ilyen helyen is vacsorázhatsz.

Fotó: Onyx Étterem Sárvár

Élmény

Mennyiből hozható ki egy egy napos téli wellness?

Sok helyen olvashatjuk, hogy télen milyen jó a wellness. Ami így is van… Csak arról nem ír senki, hogy mindez mennyibe kerül mondjuk egy családnak. Mi most megtesszük.

Olvass tovább
Emlék

Arra koncentrálj, miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem!

Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

Olvass tovább