Élmény

Így relaxálj a wellness alatt!

Attól még, hogy elmegyünk lazítani egy wellness hétvégére, nem biztos, hogy kellően ki is pihenjük magunkat. Sokan ugyanis nem tudják, hogyan kapcsolódjanak ki, mire figyeljenek a relaxáció alatt. Most ezeket mutatjuk.

Ha elűznénk a stresszt, először is egy csendes, nyugodt helyet kell választanunk a medencében. A pezsgőfürdő vagy a gyógyvíz erre a legideálisabb, ezeknek a hőmérséklete ugyanis alkalmas arra, hogy ellazítsák az izmokat. Lehetőleg kényelmes pozíciót keressünk. Ha tudunk feküdni, az a legjobb. Csukjuk be a szemünket és figyeljünk egy kicsit befelé, önmagunkra. Gondolatban lazítsunk el minden testrészünket a lábujjunktól a fejünk tetejéig. És vegyünk párszor nagy levegőt. Lehetőleg hasi légzéssel. Majd amikor kilégzünk, fokozatosan fújjuk ki magunkból az összes gondot, fáradtságot. Így kívül, belül ellazulunk. A gyakorlatokat nyugodtan ismételgessük. És addig maradjunk ebben a pihentető pózban, amíg csak jól esik. Mikor már elég pihentnek érezzük magunkat, figyeljünk egy kicsit a körülöttünk lévő zajforrásokra és szépen lassan nyissuk ki a szemünket.

Persze nem feltétel, hogy gyógyvízben vagy pezsgőfürdőben végezzük ezeket a gyakorlatokat. Akár a pihenőtérben, a nyugágyban fekve is működhet a dolog. De bárhol relaxáljunk is, az nagyon fontos, hogy váljunk meg a zavaró tényezőktől. Vagyis a telefonunkat is kapcsoljuk ki. Tudjuk, manapság ez nem egyszerű…

Ha wellnesselni indulsz, próbáld ki ezt a relaxálási módszert. Sárvár egy remek helyszín lehet erre.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább