Élmény

Jelképes összegért akár egész napra is kibérelheted az elektromos bringákat

Egy wellness hétvégének nem feltétlenül csak a wellnessről kell szólnia. Szerintünk simán belefér egy kis aktív mozgás is. Azt gondoljuk, hogy egy túra Sárváron a Tourinform irodában bérelhető új elektromos kerékpárokkal kifejezetten jó program lehet a kellemes őszi időben. Arról, hogy milyen útvonalakon érdemes elindulni, már korábban írtunk. Az árakkal viszont akkor nem foglalkoztunk. Most megtesszük.

Jelképes összegekről van szó. A bérleti díj egy órára mindössze 600 forintba kerül. Két órára 1200 forint. Viszont fél napra már 1800 forinttól kikölcsönözhetjük az e-bike-okat. Az egész napos díj pedig csupán 2 ezer 400 forint. Kölcsönzésre reggel kilenc órától délután fél négyig van lehetőség a Tourinform irodában.

Mi azt javasoljuk, ha teheted, már délelőtt bérelj nálunk. Egyrészt mert így biztosan tudsz választani az elektromos bringák közül, másrészt így garantáltan lesz időd bejárni a környéket. Ezekkel a biciklikkel ugyanis egy töltéssel akár 70 kilométer is megtehető. Szóval akár a Jeli arborétumig vagy a Ság hegyre is elkerekezhetsz.

Jó az elektromos bringa, de a hagyományos se rossz

Főleg, ha csak Sárvárt járnád be. Ha így tennél, normál biciklit is kölcsönözhetsz a Tourinform irodában. Természetesen olcsóbban, mint az elektromos kerékpárokat. Ezeket egy órára 300 forintért viheted el, két óra 600 forintba kerül. A fél napos kerekezés 900, az egész napos biciklizés díja pedig 1200 forint.

Szerintünk meglehetősen jelképesek az összegek, úgyhogy bringára fel! A wellness hétvége alatt is járjátok be Sárvárt és a környéket!

Kaland

Járd be Sárvár környékét elektromos kerékpárokkal!

Öt Sárvár környéki úti cél, amit a Tourinform irodában kölcsönözhető e-bike-ok segítségével is meglátogathatsz.

Olvass tovább
Kaland

Pattanj e-bike-ra a wellness hétvége alatt Sárváron!

Aki Sárvárra jön, valószínűleg kíváncsi a városban és a környéken lévő látnivalókra. Ezek felfedezésére eddig gyalogolva, nordic walkingozva és hagyományos kerékpáron volt lehetőség. Egy TDM-fejlesztésnek köszönhetően ezentúl viszont már elektromos bringákon is bejárhatjuk a várost. Sőt, bátran merészkedhetünk távolabb is.

Olvass tovább