Élmény

Mikor lesz az idén a vénasszonyok nyara?

Mutatjuk, mit ígérnek az időjósok, mire célszerű időzíteni a szabadtéri programokat. Természetesen pár őszi sárvári eseményt is ajánlunk erre az időszakra.

A Németh Lajos meteorológussal rögzített beszélgetésből idézett a napokban a Blikk.hu. Amiben az hangzott el, hogy idén a vénaszonyok nyara szeptember 20-a után jön.

Az előrejelzések szerint a következő napokban csendes időszak, gyönyörű napsütés és kellemes hőmérséklet várható.

Mi azonban ennél azért valamivel többre is kíváncsiak voltunk. Megnéztük, mit ígér az Accuweather a következő hetekre. Nagyjából egész szeptemberben marad már a 18-20 fok. Viszont sajnos eső azért lehet. Az igazi vénasszonyok nyarát inkább októberre ígérik. Már, ami az esőmentességet illeti. Egész októberben alig lesz csapadék, és a 17-20 fok körüli hőmérséklet is kitart egészen az október 23-ai hosszú hétvégéig. Az utolsó héten jön egy kis lehűlés, november már 8-9 fokkal indul. 

De összességében október nagyon kellemesnek ígérkezik, úgyhogy akár egy sárvári szabadtéri kikapcsolódást is beiktathatsz. Arról, hogy milyen programok várnak nálunk, itt írtunk korábban.

 

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább