Élmény

Mitől lesz romantikus egy sárvári hétvége?

A Dabubius Hotel blogjában leírták a választ.

Egyebek mellett attól, hogy olyan helyszíneket fedezhettek fel itt, amik egyszerre nyújtanak békés, gyönyörű természeti környezet és lehetőséget a kulturális kikapcsolódásra. Ahogy a bejegyzésben írják: a város, mint egy ékszerdoboz rejti magában a szebbnél szebb helyszíneket. Ilyen a Nádasdy-vár, ahol nem csak kiállításokon vehetünk részt, hanem nyári szabadtéri színházi előadásokon és koncerteken is. De meglehetősen romantikus helyszíne a városnak az arborétum is, aminek valamelyik zugában elbújva csak mi lehetünk a több száz éves fák árnyékában. Ugyanakkor egy kis csónakázás a városi tavon vagy egy kellemes séta a kirándulóerdőben mind-mind olyan programok, amik nem hiányozhatnak egy romantikus hétvégéből.

Nem beszélve a közös wellness élményekről, amihez a sárvári Danubius szállodában szinte minden adott.

Ahogy a blogban olvasható:

A föld mélyén rejtőző termálvíz, az átriumok tetején beszűrődő fény, a tágas terek, az épület alatt csordogáló Gyöngyös patak és a szálloda barátságos, meghitt hangulata különleges harmóniát varázsol a pihenő napokba.

Jól hangzik…

Szóval ha egy romantikus kikapcsolódásra vágynátok, Sárvár ebben az esetben is ideális helyszín.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább