Élmény

Nézd meg “élőben”, milyen egy tartalmas sárvári nyaralás!

 

Megérkezett a városba az “Örökítsd meg Sárvárt!” játék nyertese, Hanna és a családja. Az első útjuk a Spirit Hotelbe vezetett, ahol egy szelfi után azonnal elfoglalták a lakosztályt, majd egy remek wellnessel folytatták a napot.

Hannáék egyébként öten érkeztek Sárvárra, anyukája, testvérei és a nagymamája is elkísérte a nyertest. De ezt hamarosan Ti is látni fogjátok a többi képen és videón is, hiszen a nyertesünk folyamatosan postol majd a nyaralásról a Facebook oldalán. Mi pedig természetesen meg is osztjuk majd veletek ezeket a bejegyzéseket. Ugyanakkor mi is készítünk kis videókat. Szóval a Sárvár.hu-n és a Facebook oldalunkon végig nyomon követhetitek majd Hanna és a családja egy hetes sárvári nyaralását.

Szerintünk érdemes kattintani. Ugyanis rengeteg olyan programot mutatnak majd, amiket akár Ti is kipróbálhattok, ha Sárvárra jöttök kikapcsolódni.

Szóval klikk ide, ha kíváncsi vagy Hannáék sárvári nyaralására!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább