Élmény

Nézted már a Savaria karnevál programját?

Ha a napokban Sárváron jársz, két fürdőzés között nézz el a szombathelyi Savaria karneválra! A vasi megyeszékhely nincs ugyanis messze. Nagyjából 25 kilométerre található Sárvártól. Ezért ha szereted a történelmi fesztiválokat, a jó ételeket, a borokat és az igényes zenét, ne hagyd ki ezt a négy napos programot! Az esemény augusztus 24-én kezdődik és egészen 27-éig tart.

Nehéz lenne felsorolni, hogy mennyiféle program lesz. De azért párat mutatunk.

Már az első nap Honey Beast koncerttel indul. Természetesen idén is sor kerül a jelmezes felvonulásra (pénteken és szombaton is). Pénteken énekel Pápai Joci, zenél a Soulwave – többek között. Szombaton fellép Geszti Péter és zenekara. Vasárnap pedig Petruska és az Irie maffia is színpadra lép. Ugyanakkor rengeteg más zenekar is szerepel a programban, lesz karnevál színház és folyamatoson zajlanak majd a legkülönfélébb családi programok is. Az egész belvárosban egymást érik ilyenkor a színpadok. Rengeteg az utcai árus. Lesz borok utcája és sörtér, ahol nem csak inni, hanem jókat enni is lehet. Jól hangzik, nem?

Minden részlet itt.

Vagyis ha a hétvégén Sárváron jársz, nézz el a Savaria karneválra!

Fotó: innen

Kaland

Arborétumok a közelben – a Jeli varázskertről hallottál már?

Kirándulós típus vagy, érdekelnek a különleges növények? Nem csak wellnesselni szeretnétek a családi kikapcsolódáskor, hanem a természetben is lazítanátok a családdal, a pároddal? Mutatunk három, Sárvárhoz közeli arborétumot, ami érdekelhet.

Olvass tovább