Élmény

Tegyél egy őszi sétát, ha Sárváron jársz! – Mutatjuk a legszebb helyeket

Szereted az őszi színeket? Élvezed, ha a séta közben kellemesen melengetik az arcodat Nap lágy sugarai? Ha igen, akkor ezek a sárvári helyszínek tetszeni fognak. Mutatjuk, hogyan fest ősszel a város.

Kihagyhatatlan sárvári helyszín a Nádasdy-vár körüli park. Igaz, nem csak ősszel érdemes ide ellátogatni, de ebben az évszakban különösen gyönyörű ez a hely.

IMG_9212

Ahogy az arborétum is. Az ősz szinte minden színe megtalálható itt. A rengetegféle növény számtalan színben pompázik. Igazán egyedülálló az összhatás.

85_

Hasonló tapasztalható a csónakázó tónál is. Ráadásul itt még az is hozzátesz az élményhez, hogy a víz felszínén is tükröződik a fák lombkoronája. Egy itteni séta ilyenkor biztosan kikapcsol és feltölt.

16_

Persze a városban is nagy élmény ilyenkor sétálgatni. Vagy felhúzni a túracipőt, és elindulni egy őszi kirándulásra a Rába mentén. De van még egy ötletünk. Nézd meg ősszel a Sárvárhoz közeli Farkaserdőt. Itt még akár gombázhatsz is, miközben a lenyűgözően szép fák között sétálsz.

Élmény

Gyógyvízzel és kíméletes mozgással is kezelhetők az ősszel gyakrabban jelentkező ízületi panaszok

Az őszi időjárás változás, a hűvösebb reggelek hatással vannak az ízületekre. Ezt nyilván mindenki tudja. De nem kell beletörődnünk abba, hogy ez fájdalommal jár. A probléma ugyanis megelőzhető és kezelhető is.

Olvass tovább
Élmény

Mikor lesz az idén a vénasszonyok nyara?

Mutatjuk, mit ígérnek az időjósok, mire célszerű időzíteni a szabadtéri programokat. Természetesen pár őszi sárvári eseményt is ajánlunk erre az időszakra.

Olvass tovább