Élmény

Zárd a nyaralós napot egy kis csónakázással

Nagyon kellemes dolog egy nyaralós napot a csónakázó tó körüli sétával befejezni. De talán csónakázással még jobb. Ha Sárváron jársz, mindenképpen szállj vízre, hidd el, plusz élményekkel gazdagodsz.

Főleg, ha a motoros kishajót is kipróbálod. Ennek a díja egyébként fél órára 2 ezer 400 forint, egy órára pedig 3 ezer 600 forint. De ha maradnál a hagyományos vízi járműveknél, csónakot és vízibiciklit is bérelhetsz. Fél óra 1500 forintba kerül, egy óra pedig 2 ezer 100 forintba. Minderre a nyári időszakban este nyolc óráig van lehetőség. Vasárnap szinte egész nap, hétfőtől szombatig viszont csak délután négy órától.

02img_2605

Persze ha sárvári vízi élményeket keresel, nem csak a csónakázó tónál érdemes körbenézned. Természetesen a Sárvár Gyógy- és Élményfürdőben rengeteg élmény vár, de egy kis evezés a Rába folyón szintén kihagyhatatlan. Már ha szereted a kalandokat. És ha már a kalandok szóba jöttek, meg kell említenünk: a Sárvári Kalandparkban lehetőség van arra, hogy az itteni tó felett kifeszített kötélpályán csússz végig – ez is egy vizes élmény.

_KCS3262

De Sárváron és a környéken több horgásztó is található, ahol a nyaralás alatt is belógathatsz. Ha pedig igazi nyugalomra vágysz, a sárvári arborétumban lévő tó partján lazíts egy kicsit. Ez is nagyon jó hely a városban…

Szerelem

Te kipróbálnád ezeket a romantikus ajánlatokat?

Míg a nyár a családi nyaralásról szól, addig az ősz inkább a romantikus wellness időszaka. Ilyenkor valahogy az átlagnál jobban vágyunk arra, hogy a kedvesünkkel pár napra elutazzunk valahová. Ebben talán a szállodák kínálata is közrejátszik. Ki tudna ugyanis visszautasítani egy közös pezsgőfürdőzést, egy romantikus vacsorát, egy lovaskocsikázást vagy egy kellemes szaunázást? Valószínűleg kevesen. De mit kínálnak pontosan a sárvári szállodák?

Olvass tovább
Kaland

Pattanj e-bike-ra a wellness hétvége alatt Sárváron!

Aki Sárvárra jön, valószínűleg kíváncsi a városban és a környéken lévő látnivalókra. Ezek felfedezésére eddig gyalogolva, nordic walkingozva és hagyományos kerékpáron volt lehetőség. Egy TDM-fejlesztésnek köszönhetően ezentúl viszont már elektromos bringákon is bejárhatjuk a várost. Sőt, bátran merészkedhetünk távolabb is.

Olvass tovább