Élmény

Zárd a nyaralós napot egy kis csónakázással

Nagyon kellemes dolog egy nyaralós napot a csónakázó tó körüli sétával befejezni. De talán csónakázással még jobb. Ha Sárváron jársz, mindenképpen szállj vízre, hidd el, plusz élményekkel gazdagodsz.

Főleg, ha a motoros kishajót is kipróbálod. Ennek a díja egyébként fél órára 2 ezer 400 forint, egy órára pedig 3 ezer 600 forint. De ha maradnál a hagyományos vízi járműveknél, csónakot és vízibiciklit is bérelhetsz. Fél óra 1500 forintba kerül, egy óra pedig 2 ezer 100 forintba. Minderre a nyári időszakban este nyolc óráig van lehetőség. Vasárnap szinte egész nap, hétfőtől szombatig viszont csak délután négy órától.

02img_2605

Persze ha sárvári vízi élményeket keresel, nem csak a csónakázó tónál érdemes körbenézned. Természetesen a Sárvár Gyógy- és Élményfürdőben rengeteg élmény vár, de egy kis evezés a Rába folyón szintén kihagyhatatlan. Már ha szereted a kalandokat. És ha már a kalandok szóba jöttek, meg kell említenünk: a Sárvári Kalandparkban lehetőség van arra, hogy az itteni tó felett kifeszített kötélpályán csússz végig – ez is egy vizes élmény.

_KCS3262

De Sárváron és a környéken több horgásztó is található, ahol a nyaralás alatt is belógathatsz. Ha pedig igazi nyugalomra vágysz, a sárvári arborétumban lévő tó partján lazíts egy kicsit. Ez is nagyon jó hely a városban…

Élmény

Fotók a sárvári hotelek wellnes részlegeiről

Ha Sárvárra készülsz wellnesselni és kíváncsi vagy, milyenek az egyes hotelek wellness részlegei, kattints.

Olvass tovább
Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább