Élmény

Zárd a nyaralós napot egy kis csónakázással

Nagyon kellemes dolog egy nyaralós napot a csónakázó tó körüli sétával befejezni. De talán csónakázással még jobb. Ha Sárváron jársz, mindenképpen szállj vízre, hidd el, plusz élményekkel gazdagodsz.

Főleg, ha a motoros kishajót is kipróbálod. Ennek a díja egyébként fél órára 2 ezer 400 forint, egy órára pedig 3 ezer 600 forint. De ha maradnál a hagyományos vízi járműveknél, csónakot és vízibiciklit is bérelhetsz. Fél óra 1500 forintba kerül, egy óra pedig 2 ezer 100 forintba. Minderre a nyári időszakban este nyolc óráig van lehetőség. Vasárnap szinte egész nap, hétfőtől szombatig viszont csak délután négy órától.

02img_2605

Persze ha sárvári vízi élményeket keresel, nem csak a csónakázó tónál érdemes körbenézned. Természetesen a Sárvár Gyógy- és Élményfürdőben rengeteg élmény vár, de egy kis evezés a Rába folyón szintén kihagyhatatlan. Már ha szereted a kalandokat. És ha már a kalandok szóba jöttek, meg kell említenünk: a Sárvári Kalandparkban lehetőség van arra, hogy az itteni tó felett kifeszített kötélpályán csússz végig – ez is egy vizes élmény.

_KCS3262

De Sárváron és a környéken több horgásztó is található, ahol a nyaralás alatt is belógathatsz. Ha pedig igazi nyugalomra vágysz, a sárvári arborétumban lévő tó partján lazíts egy kicsit. Ez is nagyon jó hely a városban…

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább