Emlék

Ha a szállodai szobából fürdőköntösben sétálnál a gyógyvizes medencéig…

Ha tél, akkor gyógyvíz. Ha gyógyvíz, akkor gyógyfürdő… Gondoljuk. Pedig nem csak gyógyfürdőben lehet gyógyvízben feltöltődni, regenerálódni. Ezt akár szállodában is megtehetjük. Igaz, viszonylag kevés az olyan hotel, ahol minderre lehetőség van.

Sárvár viszont ebből a szempontból is kivételes.

Itt ugyanis két minősített gyógyszálló is található. És ezek nem azok a hotelek, amik átjárhatók a fürdővel, hanem azok, amik saját gyógyvizes kúttal rendelkeznek. Ilyen az arborétum mellett található Danubius Health Spa Resort és a Spirit Hotel.

Mindkettőben kínálkozik lehetőség arra, hogy gyógyvízben töltődjünk és regenerálódjunk. Ahogy arra is, hogy kúraszerűen, szakértői felügyelet mellett gyógyuljunk. Szóval ha valaki ezekben a szállodákban tölti a pihenésre szánt időt, nem csak wellnessel, hanem hasznosítja a gyógyvízben lévő ásványi anyagokat is. Tesz például azért, hogy regenerálódjanak az izmok és az ízületek, elmúljanak a gyulladásos mozgásszervi és reumás panaszok, kezelést kapjanak a nőgyógyászati problémák. A sárvári gyógyvíz ugyanis egyebek mellett ezekre is hatással van.

mg_6883-720x340

Szóval ha nem “csak” egy szimpla szállodai wellnessre vágynál, hanem gyógyvízben is fürdőznél, válassz a sárvári hotelek közül! A Danubius hotelben és a Spiritben saját gyógyvizes medence várja a vendégeket, a VitalMed és a Park Inn pedig közvetlenül átjárható a sárvári fürdővel. Így ha ez utóbbiakban szállunk meg, akkor is lesz módunk fürdőköntösben lesétálni a szobákból a gyógyvizes medencéhez.