Kaland

Egy kis wellness egy kis mozgással – így lesz teljes a kikapcsolódás

Ahogy egyre több ember mindennapjainak része az aktivitás, úgy egyre több az olyan vendég a szállodákban, akik a wellness alatt is szeretnének mozogni. De hogyan telik nekik egy napjuk.

Általában korai keléssel indul. Ugyanis ők tudják, hogy a reggeli előtti mozgás óriási élmény. Főleg Sárváron. Az “ébredező” arborétumot, a csónakázó tó környékét, a kiránduló erdő és a Rába partot megéri hajnalban is felfedezni. Persze nem kell feltétlenül futni, nordic walking botot ragadva is nyugodtan elindulhatunk a pár kilométeres reggeli mozgásra. Ha viszont nem mozdulnánk ki a belvárosból, a Nádasdy-vár körüli park is remek terep lehet egy kis futáshoz. Ehhez korábban már egy videót is készítettünk.

És nordic walkingozáshoz is adtunk már tippeket.

Az ébredés után persze nem mindenki futással kezd. Egy laza úszás is igazán jól indítja a napot. Ehhez viszont olyan szállodát kell választanunk, ahol saját medence található. Ezeket itt gyűjtöttük össze.

A reggeli mozgás után aztán jöhet a kiadós reggeli és irány a wellness. Egy kis lazító masszázs, egy kis szaunázás, pezsgőfürdő garantáltan felkészít a délutáni aktív programokra.

Ha ősszel érkeztek Sárvárra, a kora délutáni hőmérséklet biztosan megfelelő lesz arra, hogy bringázzatok egyet. Béreljetek kerékpárt – akár elektromost a Tourinform irodában – és fedezzétek fel a környéket. Arról hogy pontosan hova érdemes ellátogatni, itt írtunk.

Pár óra tekerés után szerintünk megint jól fog esni a wellness. A gyógyvízben pihengetve pedig biztosan megjön az étvágyad az esti vacsorához.

Egy remek szállodai vagy éttermi étkezés után pedig jöhet a város felfedezése – természetesen gyalog. A Posta teret, a Kossuth teret és a Nádasdy-vár környékét mindenképpen nézd meg. Aztán jöhet a korai fekvés, hogy másnap reggel újra legyen erőd a korai mozgásra vagy egy kis hajnali jógára a tóparton.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább