Kaland

Idén is lesz nyílt nap Kemenessömjénben, a levendula farmon

Amennyiben júniusban, a levendula virágzásakor jársz Sárváron, nézz el a kemenessömjéni levendula farmra. Ha pedig más gyógynövények iránt is érdeklődsz, az ölbői Szent Miklós Gyógyfüves Házba is látogass el. Egyik település sincs messze Sárvártól.

Ez utóbbi mindössze 12 perces autóútra található, ami 10 kilométeres utat jelent, így kerékpárral is könnyedén megközelíthető a település (ahol egyébként egy tó is van).

De Kemenssömjén sincs messze Sárvártól. Mindössze 19 kilométerre, 22 perc autóútra.

A levendula farmon egyébként nyílt nap is lesz a nyáron. Két alkalommal is lehet szüretelni a levendulát. Június 10-ére és 17-ére hirdették meg a programot. A Facebook-esemény szerint 300 forintba kerül majd egy csokor levendula, de lehet kóstolni levendula szörpöt és még levendulás sütit is. Plusz lesz egy kisebb mezítlábas taposó (Kneipp-ösvény) és egy levendula labirintus is a farmon.

Ha tehát kedvet kaptál valamelyik helyszín meglátogatására, indulj el bátran Sárvárról! Kerékpárt akár a Tourinform irodában is tudsz bérelni.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább