Kaland

Így aztán Te is kedvet kapsz a sárvári csobbanáshoz (VIDEÓ)

A közösségi felületeken rendszeresen találkozunk olyan videókkal, fotókkal, amik az egyes sárvári attrakciókat mutatják be. De ilyen részletes felvétel kevés található a neten.

Még tavaly készült ez a videó, amin szinte az összes sárvári csúszda feltűnik. A “történet” a benti családi élményrész csúszdáival indul. A felvételt készítők mindhárom itteni nagy csúszdát kipróbálják. Ezután jön a négy sávos versenycsúszda, majd egy-két extrémebb csobbanás: a szereplőink lecsúsznak a Solar-on is, amit külső szemlélőként és a csúszó szemszögéből is megnézhetünk. Aztán jön a Kamikaze és a Wave slide. Amit a legújabb csúszdák követnek, így a nagyon népszerű Turbulance is. De a felvételen feltűnik a Dragero is.

Arról, hogy pontosan milyen csúszdákat próbálhatsz ki Sárváron, itt tájékozódhatsz.

Most pedig jöjjön az említett videó.

Szerelem

Te kipróbálnád ezeket a romantikus ajánlatokat?

Míg a nyár a családi nyaralásról szól, addig az ősz inkább a romantikus wellness időszaka. Ilyenkor valahogy az átlagnál jobban vágyunk arra, hogy a kedvesünkkel pár napra elutazzunk valahová. Ebben talán a szállodák kínálata is közrejátszik. Ki tudna ugyanis visszautasítani egy közös pezsgőfürdőzést, egy romantikus vacsorát, egy lovaskocsikázást vagy egy kellemes szaunázást? Valószínűleg kevesen. De mit kínálnak pontosan a sárvári szállodák?

Olvass tovább
Kaland

Pattanj e-bike-ra a wellness hétvége alatt Sárváron!

Aki Sárvárra jön, valószínűleg kíváncsi a városban és a környéken lévő látnivalókra. Ezek felfedezésére eddig gyalogolva, nordic walkingozva és hagyományos kerékpáron volt lehetőség. Egy TDM-fejlesztésnek köszönhetően ezentúl viszont már elektromos bringákon is bejárhatjuk a várost. Sőt, bátran merészkedhetünk távolabb is.

Olvass tovább