Kaland

Itt a tavasz! – Egyre gyönyörűbb a sárvári arborétum is

Nem csak abból érezhető a tavasz kezdete, hogy az első áprilisi hétvégén már 25 fok volt, hanem abból is, hogy a fák szinte napok alatt kivirágoztak, kizöldültek. Így van ez a sárvári arborétumban is, ahol napról napra újabb “csodákkal” találkozhatunk, ahogy folyamatosan éled a természet.

Az arborétumban egyébként már megkezdődött a nyári időszámítás, április 1-jétől ugyanis már este hét óráig kínálkozik lehetőség az itteni kikapcsolódásra. A belépők továbbra is jelképes összegért, pár száz forintért válthatók. Szóval ha Sárvár felé jársz, vagy itt szállsz meg, mindenképpen tegyél egy sétát az országosan is egyedülálló arborétumban. Ahogy az Instagramra posztolók ezt már meg is tették.

Plusz, ha van kedved, ölelgesd is meg kicsit az itteni, több száz éves fákat. Sárváron ugyanis nem csak a gyógyvíznek, hanem a fáknak is gyógyító ereje van. Ahogy arról korábban írtunk, a gyógyító energiákból itt valamiért jóval több van, mint máshol. Ami szerintünk szintén hozzájárul ahhoz, hogy Sárváron tényleg feltöltődés legyen a pihenésre szánt idő.

Ha megölelnéd az arborétum fáit, érdemes tudni, hogy a bükk energetizál, a gesztenye a szerelmi bánatra jó, a hárs az érzelmi problémákat rendezi, a nyír a szorongást segít leküzdeni, míg a fenyő idegesség ellen kiváló.

A pontos faölelési technikáról itt is olvashatsz.

 

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább