Kaland

Járd körbe online Sárvárt és nézd meg, mások milyen jól érezték magukat itt a nyaralás alatt!

Májusban határozzák el a legtöbben, hogy hova mennének nyaralni. Igen ám, de mi alapján tudunk jól dönteni? Manapság már nem igazán hiszünk a marketing fotóknak…

Ha igazán hiteles tájékoztatást szeretnénk kapni, inkább a közösségi felületeken nézünk körbe. Sok hasznát vehetjük ilyenkor a hashtegeknek. Akár akkor is, ha Sárvárról tájékozódnánk. Mi is sokszor átfutjuk, ki mit posztol a Vas megyei fürdővárosról. Nemrég egy összeállítást is készítettünk. Ezt itt tudod megnézni.

Ha pedig saját magad tájékozódnál a Sárváron járt utazók fotói alapján, használd ezeket a hashtegeket: #Sarvar | #Sárvár .

De így az egyes hotelekre is bátran rákereshetsz.

Vagy nézz körbe a Youtube videók között!

Plusz: ha esetleg online is körbejárnád Sárvárt, ezt a virtuális túrát ajánljuk. Segítségével benézhetsz a fürdőbe, “sétálhatsz” a csónakázó tónál, az arborétumban, a fő téren és még pár szállodába is bekukkanthatsz.


Szállások itt.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább