Kaland

A legtöbb gyermek sport-, alkotó- vagy erdei táborba megy a nyáron

Ki mennyit költ a gyermekek táborára és hova megy a többség nyaralni az idén?

A Regio Játék friss kutatása szerint a gyermekek táboroztatására mintegy 20-40 ezer forintot szánnak a szülők a nyáron.

Kiderült az is, hogy minden második 3 évnél idősebb gyermek megy idén táborba. A legtöbben sport-, alkotó- és erdei táborokba készülnek.

Megtudtuk azt is: minden harmadik családra jellemző, hogy legalább két tábort finanszíroznak, amihez hozzájön még a zsebpénz. Ez utóbbi a megkérdezettek felénél egy napra nagyjából ezer forint. Egy és háromezer forint közötti összeget 32 százalék ad költőpénzként, tíz százalék esetében pedig három és ötezer forint közötti összeg a zsebpénz.

A felmérés rávilágított arra is, hogy a gyermekek 44,5 százaléka 2-5 napos táborra megy, míg 36 százaléka 5-7 naposra. A fennmaradó időt sorrendben a nagyszülőknél, a napköziben vagy baráti családoknál töltik a fiatalok – olvasható.

A családi nyaralásokkal kapcsolatban kiderült: a legtöbben belföldi szálláshelyeket céloznak meg (75 százalék), külföldre tíz családból csak egy utazik.

Kíváncsi vagy rá, hogy Sárváron milyen szuper nyári táborok várják a gyerekeket? Klikk ide!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább