Kaland

Nappal sem rossz, hát még éjszaka…

A kalandparkban eltölteni egy napot már önmagában egy remek program. De az talán még nagyobb élmény, ha ugyanott éjszaka tehetjük próbára a bátorságunkat. Sárváron erre több alkalommal is lesz lehetőség a nyáron. A kalandpark honlapján lévő naptár szerint legalábbis június 3-án, július 15-én és július 19-én is lesz éjszakai kötélpályázás.

De mit is jelent az, hogy kötélpályázás?

Sárváron a kalandparkban tizenegy, összesen 120 állásos erdei kötélpálya található. Ezek közül négy felnőtteknek való. Köztük olyan is, ami 8 méter magasban vezet. Szerintünk ezen végighaladni nappal is komoly bátorságpróba, nem hogy éjjel. De az se hangzik rosszul, hogy a kalandpark tava fölött is át lehet csúszni egy kötélpályán.

Ugyanakkor egy ilyen program nem csak a felnőtteknek lehet nagy élmény. A kicsiknek készült szakaszok miatt az egész család jól érezheti magát, ha a sárvári kalandparkba látogat.

Szerintünk jó kis időtöltésnek tűnik a kötélpályázás, ahogy az összes többi kalandparkos program is. Ezekről részletek itt. Míg a kalandpark nyitva tartását itt találod, az árakról pedig itt tájékozódhatsz.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább