Kaland

Nappal sem rossz, hát még éjszaka…

A kalandparkban eltölteni egy napot már önmagában egy remek program. De az talán még nagyobb élmény, ha ugyanott éjszaka tehetjük próbára a bátorságunkat. Sárváron erre több alkalommal is lesz lehetőség a nyáron. A kalandpark honlapján lévő naptár szerint legalábbis június 3-án, július 15-én és július 19-én is lesz éjszakai kötélpályázás.

De mit is jelent az, hogy kötélpályázás?

Sárváron a kalandparkban tizenegy, összesen 120 állásos erdei kötélpálya található. Ezek közül négy felnőtteknek való. Köztük olyan is, ami 8 méter magasban vezet. Szerintünk ezen végighaladni nappal is komoly bátorságpróba, nem hogy éjjel. De az se hangzik rosszul, hogy a kalandpark tava fölött is át lehet csúszni egy kötélpályán.

Ugyanakkor egy ilyen program nem csak a felnőtteknek lehet nagy élmény. A kicsiknek készült szakaszok miatt az egész család jól érezheti magát, ha a sárvári kalandparkba látogat.

Szerintünk jó kis időtöltésnek tűnik a kötélpályázás, ahogy az összes többi kalandparkos program is. Ezekről részletek itt. Míg a kalandpark nyitva tartását itt találod, az árakról pedig itt tájékozódhatsz.

Élmény

Fotók a sárvári hotelek wellnes részlegeiről

Ha Sárvárra készülsz wellnesselni és kíváncsi vagy, milyenek az egyes hotelek wellness részlegei, kattints.

Olvass tovább
Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább