Kaland

Öt dolog, amit biztosan nem hagynánk ki, ha ősszel lazítunk Sárváron

Egyértelmű, hogy a fürdővel kezdenénk. Egy jó kis gyógyvizes fürdőzés – szaunázással egybekötve – biztosan nem maradna ki. Ahogy a pezsgőfürdőzés és a csúszdázás sem. A második alap program a Nádasdy-vár meglátogatása lenne.

Méghozzá kívül és belül is érdemes megnézni ezt a nevezetességet. A harmadik “kötelező” állomásnak az arborétumot választanánk. Ősszel ugyanis kifejezetten gyönyörű, ahogy a sárgás, zöldes, barnás színek ezernyi árnyalatában pompáznak az itteni növények. Az arborétum remek helyszín arra, hogy élvezzük egy kicsit a csendet, és arra is, hogy készítsünk emlékbe pár szuper fotót. Ne hagyd ki Te se, ha Sárváron jársz! A negyedi és az ötödik program már aktívabb lenne. Ha jó az idő, mindenképpen kibérelnénk egy elektromos kerékpárt a helyi Tourinform irodában, amivel aztán bejárnánk a várost és a környéket. Végül nem hagynánk ki a sárvári kalandparkot se. November 5-éig itt ugyanis hétvégenként még próbára tehetjük a bátorságunkat.

Szóval ha pár napos kikapcsolódásra indulnánk Sárvárra az ősszel, mi a wellness mellett szakítanánk időt az aktívabb, szabadtéri programokra is.

Te hogy vagy ezzel?

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább