Kaland

Öt dolog, amit biztosan nem hagynánk ki, ha ősszel lazítunk Sárváron

Egyértelmű, hogy a fürdővel kezdenénk. Egy jó kis gyógyvizes fürdőzés – szaunázással egybekötve – biztosan nem maradna ki. Ahogy a pezsgőfürdőzés és a csúszdázás sem. A második alap program a Nádasdy-vár meglátogatása lenne.

Méghozzá kívül és belül is érdemes megnézni ezt a nevezetességet. A harmadik “kötelező” állomásnak az arborétumot választanánk. Ősszel ugyanis kifejezetten gyönyörű, ahogy a sárgás, zöldes, barnás színek ezernyi árnyalatában pompáznak az itteni növények. Az arborétum remek helyszín arra, hogy élvezzük egy kicsit a csendet, és arra is, hogy készítsünk emlékbe pár szuper fotót. Ne hagyd ki Te se, ha Sárváron jársz! A negyedi és az ötödik program már aktívabb lenne. Ha jó az idő, mindenképpen kibérelnénk egy elektromos kerékpárt a helyi Tourinform irodában, amivel aztán bejárnánk a várost és a környéket. Végül nem hagynánk ki a sárvári kalandparkot se. November 5-éig itt ugyanis hétvégenként még próbára tehetjük a bátorságunkat.

Szóval ha pár napos kikapcsolódásra indulnánk Sárvárra az ősszel, mi a wellness mellett szakítanánk időt az aktívabb, szabadtéri programokra is.

Te hogy vagy ezzel?

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább