Kaland

Pár napra visszajön a strand idő, de az ősz sem indul rosszul

“Újra jön a jó idő, ez egyet jelent: IRÁNY A STRAND! Használjátok ki a szünet utolsó napjait!” – írják a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő honlapján. Valóban strandidő lesz, akár 30 foknál is magasabb lehet a nappali hőmérséklet. De mi várható később? Megnéztük.

Szombatra és vasárnapra 33-34 fokot jósolnak. De a nyár jövő csütörtökig kitart. Szóval last minute strandolásra lesz még alkalom. Szeptember 1-jétől viszont már csökken a hőmérséklet. Mintha tudná az időjárás, hogy kezdődik a suli. A jövő hónap első heteiben 23-24 fok lesz, aztán szeptember második felére 19-20 fokra csökken a hőmérséklet. Ami azért nem rossz idő… Kiránduláshoz például ideális. Akár arra is, hogy kipróbáljátok Sárváron az új elektromos kerékpárokat. De a fürdőbe is nyugodtan készülhettek, a termálvizes medencében ugyanis ilyen hőmérséklet mellett is nyugodtan lehet kint fürdőzni. Ugyanakkor ott a rengeteg belső medence is, a szaunák és a családi élmény rész.

Kíváncsiságból megnéztük az októberi időjárást is. Bár nem tudjuk, hogy ez mennyire pontos előrejelzés, mindenesetre úgy tűnik, aktív kinti programokat is lehet szervezni az őszi wellness hétvégére. A hőmérséklet ugyanis átlagban 15 fok körül alakul. Legalábbis Sárváron.

Ajándék

Ha romantikus őszi wellnessre vágynál…

A Sárvár.hu-ra összegyűjtöttünk négy, pároknak szóló őszi wellness ajánlatot. Van közöttük igazán exkluzív, de olyat is találsz, ami a fürdővel közvetlenül átjárható szállodába, a VitalMedbe szól.

Olvass tovább
Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább