Kaland

Pár napra visszajön a strand idő, de az ősz sem indul rosszul

“Újra jön a jó idő, ez egyet jelent: IRÁNY A STRAND! Használjátok ki a szünet utolsó napjait!” – írják a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő honlapján. Valóban strandidő lesz, akár 30 foknál is magasabb lehet a nappali hőmérséklet. De mi várható később? Megnéztük.

Szombatra és vasárnapra 33-34 fokot jósolnak. De a nyár jövő csütörtökig kitart. Szóval last minute strandolásra lesz még alkalom. Szeptember 1-jétől viszont már csökken a hőmérséklet. Mintha tudná az időjárás, hogy kezdődik a suli. A jövő hónap első heteiben 23-24 fok lesz, aztán szeptember második felére 19-20 fokra csökken a hőmérséklet. Ami azért nem rossz idő… Kiránduláshoz például ideális. Akár arra is, hogy kipróbáljátok Sárváron az új elektromos kerékpárokat. De a fürdőbe is nyugodtan készülhettek, a termálvizes medencében ugyanis ilyen hőmérséklet mellett is nyugodtan lehet kint fürdőzni. Ugyanakkor ott a rengeteg belső medence is, a szaunák és a családi élmény rész.

Kíváncsiságból megnéztük az októberi időjárást is. Bár nem tudjuk, hogy ez mennyire pontos előrejelzés, mindenesetre úgy tűnik, aktív kinti programokat is lehet szervezni az őszi wellness hétvégére. A hőmérséklet ugyanis átlagban 15 fok körül alakul. Legalábbis Sárváron.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább