Kaland

Pattanj e-bike-ra a wellness hétvége alatt Sárváron!

Aki Sárvárra jön, valószínűleg kíváncsi a városban és a környéken lévő látnivalókra. Ezek felfedezésére eddig gyalogolva, nordic walkingozva és hagyományos kerékpáron volt lehetőség. Egy TDM-fejlesztésnek köszönhetően ezentúl viszont már elektromos bringákon is bejárhatjuk a várost. Sőt, bátran merészkedhetünk távolabb is.

Ugyanis egy kerékpár elektromos motorja akár 70 kilométeren át is képes kiszolgálni az ideiglenes gazdáját. Szóval Sárvárról akár a Ság-hegyre, a Jeli Arborétumba is elkerekezhetünk – csak, hogy két példát említsünk. A kölcsönzésre egyébként a Tourinform irodában van lehetőség. Itt összesen hat bringa közül választhatunk. A bérléshez csak személyi igazolványra vagy útlevélre van szükség. Ha ezt felmutattuk és kitöltöttünk egy adatlapot, már vihetjük is a kétkerekűeket. Még kaucióra sincs szükség. Fizetni pedig csak akkor kell, ha visszatértünk. Egy óra bringázás egyébként csupán 600 forintba kerül. De a kerékpárokat hosszabb időre, akár egész napos túrára is elvihetjük.

Tegyük is ezt meg! Főleg ősszel, amikor már nincs meleg a délutáni kerekezéshez sem. Szerintünk egy wellness hétvége remek kiegészítő programja lehet egy e-bike-os élmény.

Szerinted?

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább