Kaland

Te melyik medencét és csúszdát próbálnád ki Sárváron?

Nehéz lesz választani, ezért inkább próbáld ki mindegyiket! Bár az sem lesz egyszerű, hiszen elég nagy a választék a medencék számát illetően és “csúszdaügyileg” is.

A fürdő strand részén ugyanis található egy strandmedence, egy fejesugró öböl, egy hullámmedence, egy gyermek kalandmedence, egy gyermek élménymedence, egy bébi pancsoló és egy retro gyógyvizes medence is.

Plusz két medence a fürdő gyógyfürdő részlegéről is megközelíthető. Ezek így néznek ki.

Heilbecken-2

És akkor ezek még csak a medencék voltak. Nézzük meg a csúszda választékot is!

A strandon található egy négy pályás versenycsúszda (Instagram fotón) és nyolc óriás csúszda is. Ez utóbbiakról korábban a sarvar.hu-n is írtunk már. Akkor azt közöltük, hogy van itt egy tavaly átadott, 106 méter magas csőcsúszda, ami néha sötét, néha világos… De az is előfordul, hogy fények villódznak benne. A másik új csúszda egy hajlított ív, amin gumigyűrűn kell lecsúszni. Az U alakú pályán pedig ide-oda csúszdázhatunk.

A régebbi csúszdák között található egy 35 méteres, 8 méter magas. Egy, amit Waves slide-nak hívnak, és amin az előzővel ellentétben gumigyűrűvel kell lecsúszni. Hasonlóan nagy élményt ígér a Kamikaze csúszda is, ami 9 méter magasból indul és 48 méter hosszú. A Sola csúszda pedig ugyancsak gumigyűrűs, de párban is lehet rajta csúszni. Az Aquatube pedig egy 107 méter hosszú változat. Szóval viszonylag sokáig tart az élmény.

Van tehát miből választani, de talán az a legjobb, ha mindegyiket kipróbáljuk. Benne vagy?

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább