Szerelem

Ha Sárvárra jössz, ezekben a hotelekben szaunázhatsz is

 

Nagy hidegben különösen jól esik a szaunázás. Ezért, ha a téli wellnesshez keresünk szállást, rendszerint azt is megnézzük, hogy rendelkezik-e saját szaunával a választott hotel. Te is így teszel? Mi most mutatjuk, melyek azok a sárvári szállodák, ahol a pihenés alatt akkor szaunázunk, amikor csak jól esik.

Ilyen a Spirit Hotel, a Danubius Health Spa Resort, a Hotel Bassiana, a Harmónia Termal Hotel és a Hotel Viktóriai is. Ezekben a szállodákban többféle szaunában is lehet lazítani (gőzkabin, infraszauna, bioszauna). De komplett szaunaház várja a vendégeket a Vadkert Majorban is. Ugyanakkor a Park Inn és a VitalMed hotel vendégei a sárvári fürdő szaunavilágát használhatják. A foglaláshoz ugyanis jár ez a szolgáltatás. Vagyis gyakorlatilag itt is van szaunázási lehetőség. És nem is kell a vendégeknek messze menniük a hoteltől, hogy ezt igénybe vegyék. Mindkét említett szállodából fedett folyosón keresztül közelíthetők meg a szaunák.

thumb.php-2

És, ha már tél és melegedés a téma, fontos megemlítenünk, hogy a Spirit Hotelben és a Danubius Hotelben saját termálvizes medencében lehet lazítani. De ne felejtsük el azt se, hogy a fürdőben is több termálvizes medence várja a vendégeket, ami ugyancsak felmelegít ilyenkor, a téli mínuszokban.

Ha lazítanál egy jót, válassz szállást itt!

Ha pedig arra lennél kíváncsi, hogy milyen wellness részleggel rendelkeznek az egyes sárvári hotelek, ezt blogbejegyzésünket Neked ajánljuk.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább