Szerelem

Három sárvári program az év végére

Ha idén valamivel extrább szilveszteri partira vágynál, akkor a sárvári fürdő medencés bulija tetszeni fog. Nem csak azért mert két sztárfellépő is lesz, hanem mert a szauna világ, a csúszdák és a pezsgőfürdők is üzemelnek egészen hajnalig. Sőt, a belépő mellé pezsgő és virsli is jár.

Részleteket itt írtunk a fürdő szilveszteri bulijáról.

Ha viszont már december 30-án megérkezel Sárvárra, érdemes ellátogatnod a Bassiana Hotelhez. Itt ugyanis jótékonysági malacsütés lesz. A szervezők a bevételt az Oratórikus Kórusnak ajánlják fel. A kórus természetesen műsort is ad a hotel treaszán.

Az év végi szabadtéri programok itt azonban nem érnek véget. Ahogy azt már korábban is írtuk, Sárváron a Posta téren szabadtéri szilveszteri bulit rendeznek. A zenét este tíz órától DJ szolgáltatja, de a kitelepült árusoknál a “bemelegítést” már előbb el lehet kezdeni.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább