Szerelem

Így tedd teljessé a wellness hétvégés kikapcsolódást – Egy kis mozgás nem árt

Ha wellnesselni megyünk, a legtöbbünknek csak a gyógyvizes, pezsgőfürdős pihenés jut az eszünkbe. Már, ha a vízzel összefüggő élményeket nézzük. Pedig nem árt szemügyre venni az aktív vízi programlehetőségeket sem. És itt most nem elsősorban az úszásra gondolunk.

A sárvári fürdőben például naponta több alkalommal tartanak vízi fitnesz programokat. A jelenlegi órarend szerint például négy napon is szerveznek aquabike, vízigimnasztika és aquajogging edzést. Ezek mindegyike ingyenes. Szóval nem kerül semmibe, hogy kipróbáljuk bármelyiket. Ezek a vizes edzések egyébként nagyon szórakoztatóak is, de ennél azért több hasznuk is van. Az egészségre nézve mindenképpen. Ugyanis a vízben végzett mozgás sokkal könnyebb, ezáltal az izmok eredményesebben edzhetők. Ráadásul azok is sportolhatnak így, akiknek az ízületi problémáik miatt a szárazföldi edzések megterhelőek lennének.

De teljesen egészségesen is érdemes beállni egy ilyen edzésre. A vízi mozgás – főleg csoportban – hangulatjavító és stresszűző. Ugyanakkor javítja az erőnlétet, növeli az állóképességet, erősíti az izmokat. Mindezt úgy, hogy közben kíméli az ízületeket. Vagyis általuk sokkal többet ki tudunk hozni magunkból, mit egy átlagos szárazföldi edzésen.

És miután kellemesen elfáradtunk, jöhet egy levezető pezsgőfürdőzés vagy egy kis szaunázás és ejtőzés a gyógyvízben.

Ha tehát Sárvárra jössz és a fürdőbe készülsz, érdemes ránézni a fitnesz órarendre. Amit itt tudsz megtenni. A táblázatban számos ingyenes programot találsz.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább