Szerelem

Ilyen idő lesz a négy napos húsvéti hétvégén

Pár hét, és itt a tavaszi szünet. Április 13-ától egészen április 18-áig lazíthatnak kicsit a diákok. De azért a felnőttek se panaszkodhatnak, hiszen húsvét idén már négy napos ünnep lesz. Nemrég döntött ugyanis az Országgyűlés arról, hogy a nagypénteket is munkaszüneti napnak nyilvánítják. Azaz még több idő jut a kikapcsolódásra. Ami azért már a pihenés szempontjából is értékelhető. Meg is néztük, milyen időre számíthatunk.

Az Accuweather szerint az ünnepek alatt 18-19 fok lesz. Felhő ugyan lehet az égen, de legfeljebb nagypénteken és húsvét hétfőn számíthatunk egy kis reggeli csapadékra. Ettől függetlenül úgy tűnik, kirándulást bátran lehet tervezni a hosszú hétvégére. De ha mégis bizonytalanok lennénk, a legjobb választás egy kis wellness. Bár a két programot össze is kapcsolhatjuk. Mondjuk egy sárvári séta, egy kalandparkos bátorságpróba vagy egy arborétumi séta után is lazíthatunk a termálvízben.

Hogy tetszik az ötlet?

Ha kíváncsi lennél a fürdőbelépő áraira, ide kattints!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább