Szerelem

Második lett Sárvár a 2017-es Év fürdője versenyen

A tavalyi harmadik hely után idén egy helyet előrelépett az Év fürdője versenyben a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő. Ezúttal második lett az országos megmérettetésen.

Ami óriási siker, ugyanis olyan népszerű fürdőket sikerült megelőzni, mint a Gyulai Várfürdő, a zalakarosi, az egerszalóki, a harkányi, a hévízi vagy a büki fürdő.

A termalfurdo.hu szervezésében lebonyolított, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával zajló versenyen idén 167 ezer szavazat érkezett a közel 200 nevezett fürdőre.

Ahogy a sajtóközleményben írják: a verseny rendkívül szoros és izgalmas eredménnyel zárult, a dobogós helyezések mindössze néhány szavazaton múltak, az országosan ismert fürdőket felvonultató kategóriában a verseny történetében egyedülálló győzelem született. 2015 után ugyanis újra Hajdúszoboszló fürdője, a Hungarospa lett a nyertes. Sárvárt tehát csak Európa legnagyobb fürdőkomplexuma tudta megelőzni… Így nézve még nagyobb érték a második hely. Gratulálunk!

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább