Szerelem

Mire elég egy gyógyfürdős wellness hétvége?

 

Egy három napos gyógyfürdőzés kellemes lehet, de különösebb gyógyító hatása nincs. Ettől függetlenül nagyon hasznos. Hogy mire?

Ahogy egy korábbi videónkban a Spirit Hotel főorvosa elmondta: relaxálásra, fájdalom csillapításra alkalmas a pár napos gyógyfürdőzés. Krónikus ízületi problémák esetén viszont egyetlen hétvége csak a bemelegítésre elég. Ebben az esetben kúra szerű kezelésre van szükség. Viszont ha feltöltődni szeretnénk, már egy-két, gyógyfürdőzéssel eltöltött nap is segíthet. A kellemesen meleg gyógyvíz ugyanis ellazítja az izmokat, a feszültség megszűnik és a lélek is megnyugszik.

Vagyis az egy-két napos wellness inkább arra alkalmas, hogy feltöltődjünk. A gyógyulás ilyen rövid idő alatt nem lehetséges. Legfeljebb az izomgörcsök, az izomfeszülések kezelhetők ilyen rövid idő alatt. Ami egyébként a legtöbbünkre ráfér, ahogy a szellemi ellazulás is.

Gondoljunk csak bele: a stressz és az ülő életmód milyen izomfeszüléseket okoz nálunk.

Szóval nem haszontalan a pár napos gyógyfürdőzés sem. Ezért ha wellnesselni készülünk, olyan helyre menjünk, ahol gyógyvízben is pihengethetünk.

Sárvár ilyen. Tudj meg még többet az itteni lehetőségekről!

 

Élmény

A szaunázás után mindenképpen hűtsük le magunkat

Ha őszi wellnessre megyünk, szívesen beülünk szaunázni. De vajon az izzadás utáni hűtőfürdőt mennyien vállalják be?

Olvass tovább
Ajándék

Pihentető hétköznapok a Vadkert Hotelben*** bomba áron!

Hétköznapra szállást foglalni mindig olcsóbb. És ami különösen jó ebben, hogy szolgáltatásban kevesebb pénzért legalább ugyanannyit kapunk. Ilyen a Vadkert Major egyik őszi ajánlata is. Amiben három éjszakás pihenés esetén csak kettőt kell fizetni. De nézzük, pontosan mit tartalmaz a csomag. Mutatjuk, mit írnak a honlapon.

Olvass tovább