Szerelem

Mondj igent az egészséges életmódra! Június 10-én lesz a Global Wellness Day

A Törökországból indult kezdeményezés lényege, hogy ezen a napon az átlagnál is több figyelmet kapjon a lelki béke, a testi és a szellemi egészség. És ha csak egy nap erejéig is, de próbáljunk meg úgy élni, hogy magunk mögött hagyjuk a stresszt, a káros szenvedélyeket, és csak a testi és lelki egészségre összpontosítunk. Természetesen úgy, hogy közben a környezetünk is az átlagnál nagyobb figyelmet kap.

A Global Wellness Day június 10-én lesz és már 100 országból 4 ezer település csatlakozott az eseményhez. Vagyis ennyi helyen lesznek programok. De nem feltétlenül az a fontos, hogy ezeken részt vegyünk. Sokkal lényegesebb, hogy legalább ezen a napon tartsunk egy kis szünetet. Úgy, ahogy azt kell.

Sétálj egy órát!

Igyál több vizet!

Kerüld a műanyag flakonokat!

Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!

Tegyél jót valakivel!

Vacsorázz együtt a családoddal!

Menj aludni este 10-kor!

Programok egyébként a sárvári Danubius Hotelben is lesznek.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább