Szerelem

Sárvár a TOP 3-ban

 

A hazai városok közül Sárvár is bekerült a TOP 3-ba. A Trivago összesítette, mely úti célok a legnépszerűbbek az utazók körében. Ez lett az eredmény.

Sárvár a vendégek szállásértékelései alapján a harmadik legnépszerűbb hazai úti cél lett.

Egészen pontosan 83,03 pontot ért el a 100-ból. A vasi fürdővárost csak Gyula és Budapest előzi meg – ez komoly eredmény, szerintünk.

A listára egyébként olyan városok kerültek fel, amelyek minimum 50 szálláshellyel és szállásonként átlagosan minimum 60 vendégértékeléssel rendelkeznek.

Szóval úgy tűnik, Sárvárt szeretitek, és szívesen meg is osztjátok másokkal az itt szerzett élményeiteket.

Ezt köszönjük, és csak így tovább!

Ha megnéznétek, mások milyen értékeléseket adtak Sárvárról és az itteni szolgáltatásokról, ide klikkeljetek!

 


A Trivago Rating Indexről

A Trivago Rating Index (tRI) egy 1-től 100-ig terjedő indexszám, melyet globálisan összesen több mint 175 millió szállásértékelés összevetésével számolnak ki a trivago üzleti elemzői. A szám az összes, a metakeresőn szereplő foglalási oldal vendégértékeléseit figyelembe veszi, azzal a tényezővel együtt, hogy adott úti cél szállásaihoz átlagosan mennyi értékelés tartozik. A globális toplistára történő felkerüléshez minimum 130, a magyar desztinációk toplistájára való felkerüléshez minimum 50 szálláshellyel kell rendelkeznie a városoknak. Mindkét lista esetében szálláshelyenként átlagosan minimum 60 vendégértékelésre van szükség.


 

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább