Szerelem

Sárváron nem csak a fürdőben csobbanhatunk – Számos helyi szálloda is rendelkezik kültéri medencével

Kétségtelenül Sárvár egyik legnagyobb vonzereje a Sárvár Gyógy- és Élményfürdő. De ha strandolni szeretnénk, nem csak itt találunk kültéri medencéket. Számos olyan hotel működik Sárváron, ahol ugyancsak csobbanhatunk szabad téren.

Ilyen például a Hotel Bassiana, a Danubius Hotel és a Spirit Hotel is. Utóbbi kettőben több kültéri medencét is találunk. Sőt, ezekben a szállodákban akár gyógyvízben is lazíthatunk. Vagyis ha nem a sárvári fürdőben gyógyulnánk, hanem egy kicsit privátabb környezetben, azt is megtehetjük. De mindhárom hotel rendelkezik belső wellness részleggel is. Vagyis attól sem kell tartanunk, hogy rossz idő esetén kimaradunk a vizes élményekből. És hogy hol keressük ezeket a szállodákat Sárváron?

A Hotel Bassiana és a Danubius Hotel az arborétum közvetlen szomszédságában található. Eléggé exkluzív környezetben, az arborétum óriási fáinak árnyékában.

Persze exkluzivitásból a Spirit Hotelben sincs hiány. Ez a szálloda a sárvári csónakázó tó mellett helyezkedik el. Ugyancsak nyugalmas környezetben.

Végül nézzük meg fotókon is, milyenek ezek a bevezetőben említett medencék.

Íme, a Hotel Bassiana külső része.

er_dsc_1750

 

Ez a Danubius Hotel egyik külső medencéje.

13615383_10154254331842719_7184113838234756591_n-2

Ezek pedig a Spirit Hotelé.

 

778_mini-2

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább