Szerelem

Te kipróbálnád ezeket a romantikus ajánlatokat?

Míg a nyár a családi nyaralásról szól, addig az ősz inkább a romantikus wellness időszaka. Ilyenkor valahogy az átlagnál jobban vágyunk arra, hogy a kedvesünkkel pár napra elutazzunk valahová. Ebben talán a szállodák kínálata is közrejátszik. Ki tudna ugyanis visszautasítani egy közös pezsgőfürdőzést, egy romantikus vacsorát, egy lovaskocsikázást vagy egy kellemes szaunázást? Valószínűleg kevesen. De mit kínálnak pontosan a sárvári szállodák?

A Bassiana hotel romantikus csomagjában egyebek mellett a komplett wellness részleg használata szerepel, plusz szabad belépés a sárvári Arborétumba, ahol meglehetősen hangulatos kéz a kézben sétálgatni a párunkkal. A több száz éves fák alatt, kellemes őszi időben igazán romantikus eltölteni így az időt. Talán még egy mini piknik is belefér az itteni tó partján.

A Vadkert Majorban konkrét romantikus csomagot nem találtunk. De olyat, ami pároknak is ideális, többet is. Például azt, amiben masszázs, fürdőbelépő, szaunaház használat és ingyenes kerékpár használat is szerepel. Sőt, itt még lovaskocsikázást is kérhetünk.

A Spirit Hotel (fotón) “szerelem” csomagja legalább ennyi extrát tartalmaz. Amellett, hogy pezsgőt is szervíroznak a szobába és egy alkalommal a reggelit is így kínálják a romantikus hétvége alatt. Plusz egy páros pezsgős kádfürdő vagy Sensolite és Thalion kalcium fürdő is jár a párnak, ha itt foglal.

Hasonló kényeztetést kínál a Hotel Viktória is. Az itteni “Wellness Édes Kettesben” csomag wellness és spa részleg belépőt tartalmaz, egy sport masszázst, egy csokoládé masszázst és belépőt a hotel relax sókabinjába. Plusz arborétumi belépőt és kerékpár használatot is.

Jól hangzik…

Ugyanakkor nem csak a szállodák, hanem az apartmanok kínálatát is célszerű megnézni, ha egy kis romantikára vágyunk. Főleg, ha ilyen szolgáltatásokat is igénybe tudunk venni, mint az ONYX Luxury-ban.

Utazás

Szilveszterezz a sárvári fürdőben! – Mutatjuk a programot és az árakat

Éjszaka fürdőzni mindig jó, de szilveszterkor különösen. Főleg Sárváron, hiszen itt még sztárfellépő is lesz.

Olvass tovább
Élmény

Vajon lesz hó karácsonykor Sárváron?

Néztétek már az előrejelzéseket? Mi megtettük.

Olvass tovább