Utazás

Most akkor hogyan is alakulnak idén ősszel és télen a hosszú hétvégék?

Szerencsére több is lesz.

Az első október 23-ához kapcsolódik. Az ünnep ugyanis hétfőre esik, így október 21-étől 23-áig lazíthatunk egyben három napot. Az őszi szünet egyébként október 30-án kezdődik és november 3-áig tart. Ebben az időszakban lesz tehát november 1-je, azaz a mindenszentek ünnepe. Ami sajnos szerdára esik, de ez nem biztos, hogy olyan nagy probléma. Hiszen két nap szabadsággal akár 5 napos pihenést szervezhetünk magunknak. És az se mellékes, hogy ebben az esetben csak két napot kell dolgoznunk azon a héten. Szóval elég lazítósan indulhat a november. Az ezt követő hosszú hétvége már a karácsonyhoz kapcsolódik. Szenteste az idén vasárnapra esik, így a karácsony napja hétfőre, december 26-a pedig keddre. Vagyis itt négy napos lesz a hétvége.

Úgyhogy hosszabb wellnesselésre, kirándulásra több alkalmunk is lesz idén ősszel is.

Így szervezhetünk akár egy remek sárvári kikapcsolódást. Mutatjuk az itteni szállodák ajánlatait.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább