Utazás

Bátran válassz apartmant a wellness pihenésre! – A pihentető fürdőzésről így sem kell lemondani

Őszi pihenés apartmanban? Miért ne. Főleg, ha az adott szállás rendelkezik pezsgőfürdővel, szaunával és/vagy pár lépésre található csak a welnnessfürdőtől.

Sárváron mindkettőre van példa. A fürdő közelében számos apartman található. A Németh Apartmanoktól csupán 150 métert kell sétálni, az Azúr apartmanház, a SkyTerrace Apartman is szinte közvetlenül a fürdő mellett található. De a Zafír, az EMAN apartmanok és az AMETISZT Apartman is hasonló távolságra helyezkedik el a fürdőtől. Csupán 200 méter a távolság. Az Onyx Luxurytól pedig mindössze 300 méter az út a fürdőig. De itt akár saját pezsgőfürdőben is lazíthatunk. És ha már a wellnessnél tartunk, érdemes tudni, hogy az EMAN apartmanokban saját szauna is várja a vendégeket.

Ugyanakkor a Levendula Apartmanház sincs messze. A szállás ugyanis az arborétum mellett található, így csupán 600 métert kell megtenni a fürdőig, ha egy kis wellnessre vágynánk.

Ha tehát lazító hétvégére indulnál, bátran válassz az apartmanok közül! A pihentető fürdőzésről így sem kell lemondani. Sárvári szállások itt.

Élmény

Gyógyvízzel és kíméletes mozgással is kezelhetők az ősszel gyakrabban jelentkező ízületi panaszok

Az őszi időjárás változás, a hűvösebb reggelek hatással vannak az ízületekre. Ezt nyilván mindenki tudja. De nem kell beletörődnünk abba, hogy ez fájdalommal jár. A probléma ugyanis megelőzhető és kezelhető is.

Olvass tovább
Élmény

Mikor lesz az idén a vénasszonyok nyara?

Mutatjuk, mit ígérnek az időjósok, mire célszerű időzíteni a szabadtéri programokat. Természetesen pár őszi sárvári eseményt is ajánlunk erre az időszakra.

Olvass tovább