Utazás

Öt tipp, amitől igazi élmény lesz a családi üdülés

Ha családi üdülés után keresgélünk, rendszerint a gyermekek igényeit vesszük alapul. Fontos, hogy a választott településen lévő fürdő és a szálloda egyaránt gyermekbarát legyen és a vizes programokon kívül másfajta kikapcsolódási lehetőségek is rendelkezésünkre álljanak. Nézzünk meg párat!

Mutatunk most öt programtippet, aminek garantáltan örülnek a gyerekek a családi üdülés alkalmával.

Kezdjük a fürdővel. A családi üdülés meghatározó eleme az élményfürdő. Sárváron a családi élményfürdőben a legkisebbek és a nagyobbak is találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. Van itt hullámmedence, vízágyú, csúszda, pancsoló és egy óriás pezsgőfürdő is, ahonnan a szülők könnyedén rálátnak a kicsikre. De a gyógyfürdő a strand és a wellness rész is könnyedén elérhető innen, így gyakorlatilag az egész család talál magának vizes programot.

A családi üdülés azonban nem csak a fürdőtől lesz tökéletes. Ha a szállás nem elégíti ki a gyermekek igényeit, nehéz életreszóló élménnyé tenni az együtt töltött napokat. Fontos ezért, hogy a szállodán vagy az apartmanon belül is legyenek a kicsiknek szóló kikapcsolódási lehetőségek. Akár egy saját medence vagy egy játszórészleg, mondjuk videójátékkal – manapság talán ezek a legvonzóbbak. De a csocsó és a biliárd is jó kis családi program lehet.

Ha már kiszakadtunk az otthoni közegből, nem szeretnénk feltétlenül fedett helyen tartózkodni. Jó idő esetén a szabadtéri lehetőségeket is célszerű számba venni. A családi üdülés szuper kinti programokkal változatossá tehető. Tapasztalatból mondjuk, a gyerekek nagy kedvence például a falmászás és az íjászat a helyi kalandparkban, de a bringózással egybekötött városnézés is élmény lehet számukra.

Kevés az olyan gyerek, aki ne lenne oda az édességért. Nyáron a fagyi, máskor a sütemény képes “csodákra”. Szóval nem árt, ha a családi üdülés megtervezéskor megnézzük, hogy van-e a közelben cukrászda vagy olyan fagyizó, ahol bő a választék.

És még egy utolsó dolog, ami talán fontos lehet, ha a családi üdülés lehetséges helyszíneit vesszük sorra. Ez az ár. Megnéztük, van néhány sárvári hotel, ahol jó áron kínálnak kifejezetten családi szobákat (3-4 ágyas verziókat). Ezek egy vendégnek éjszakánként már 2-3 ezer forint közötti áron elérhetők. Mutatjuk a részletes árakat.

Voltál már Sárváron? Te milyen programokat, szállást ajánlanál azoknak, akik most jönnének ide először? Mondd el a bejegyzés alatti fórumban!

Emlék

Arra koncentrálj, miként hozható össze a wellness, ne arra, hogy mi miatt nem!

Ezerféle okot mondhatsz, hogy miért ne menj wellnesselni. De miért tennéd, amikor a kikapcsolódás egyik leghatékonyabb formájáról van szó?

Olvass tovább
Ajándék

Ne maradj le ezekről a téli wellness ajánlatokról!

Ha még ezután foglalnál szállást a téli wellnessre, ideje igyekezned. A sárvári hotelek ugyanis kezdenek betelni az ünnepekre. Úgyhogy segítünk kicsit, hogy gyorsabban megtaláld a legjobb ajánlatokat… Így biztosan rábukkansz még szabad szobára a legjobb sárvári hotelekben.

Olvass tovább