Utazás

Egész nap csak strandolnál, fürdőznél Te is a nyaralás alatt?

 

A Sárvárra érkezők nagy százaléka azért jön a városba, hogy a lehető legtöbbet strandoljon, és a fürdőben lazítva töltődjön fel a dolgos hétköznapok után és előtt. Nekik valószínűleg számít az, hogy a szálloda mennyire található közel a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőhöz. Ezért most megmutatjuk, milyen hoteleket találsz közvetlenül a fürdő mellett.

Közvetlen átjárást két hotel kínál. A Park Inn és a Vitalmed. Előbbi egy kifejezetten családbarát hotel. Utóbbi pedig a fürdő saját szállodája.

A Park Inn így néz ki.

Szállás Sárvár - Park Inn

A Vitalmed pedig így.

_MG_2670-2

A szállodák közül a Mirage Hotel is meglehetősen közel található a fürdőhöz. A modern kialakítású hotelből csupán 50 métert kell sétálni, hogy csobbanhassunk a fürdő rengeteg medencéjének valamelyikében.

87

A Vadkert Major ugyancsak közel helyezkedik el a fürdőhöz. Viszont ennek a közelségnek az előnyeit nyáron használhatjuk csak ki igazán. Ugyanis a fürdő nyári bejáratnál találhatók a Vadkert szállásai.

wellness Vadker Major Sárvár Szállás

A fürdőhöz közel helyezkedik el a Harmónia Hotel is, gyakorlatilag pár lépésre a bejárattól, de a Spirit Hotel is szomszédos a fürdővel, ahogy a Thermal Camping is, ahol nem csak sátorban és lakókocsiban szállhatunk meg, hanem igazán modern mobilházakban is.

egy kis bringo

Ha tehát Neked is fontos a fürdő közelsége, amikor Sárvárra jössz, a fent felsorolt hoteleket bátran ajánljuk.

Élmény

Wellnesselnél a hosszú hétvégén? Ezek a sárvári infók érdekelhetnek

Aki teheti, a hosszú hétvége alatt beiktat legalább egy egy napos fürdőzést. Ha Te is így tennél és Sárvárra készülsz, akkor ezek az információk érdekelni fognak.

Olvass tovább
Ajándék

Őszi csomagajánlatok Sárvárról

Apartmanban vagy inkább szállodában szállnál meg szívesebben, ha őszi lazításra indulsz? Szerintünk mindkettőnek van előnye, mindkettő alkalmas lehet a teljes feltöltődésre. Főleg, ha Sárvárra jössz.

Olvass tovább